Nyújtózkodáskor, meg néha csak úgy iszonyatosakat bele szúr a jobb petefészkembe. Ez a Pcos-től van?
Figyelt kérdés
A bal csak peteéréskor szokott szurkálni, meg meni előtt, de nem ennyire. Abban nincsenek ciszták, az még egészséges. De a jobb annyira szokott szúrni, hogy a könnyem kicsordul. Már nem merek nyújtózkodni. De ezt csak pár hete vettem észre. Ez a pcos-től van, vagy mástól lehet?2014. jan. 13. 13:30
1/1 anonim válasza:
Szia. Én is PCOS beteg vagyok!!! A válaszom: NEM!!! A pcos betegséged nem jár azzal hogy szúr a petefészked főleg nyújtózkodástól!!! Valószínűleg petefészek gyulladásod lehet!!! Menj el orvoshoz vagy keresd fell a nőgyógyászod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!