Enyhén magas prolaktin szintre a baratcserje kapszula jó vagy a méhpempő? Vékony ez miatt a méhnyálkahártyám és ezen szeretnék változtatni.
Köszi :) hát igen,elsőre a természetes módszereket próbálom keresni,mert annyira nem kóros az eltérés.Az orvos szerint tökéletesek az eredményeim.Az előző volt 570,akkor azt mondta,hogy határértéken van.De gyógyszerre nincs szükség.Csak egyszerre a kettőt nem akarom,egyszerre csak egyet.
A barátcserje vagy a méhpempő segíti a méhnyálkahártya vastagodását?
Általában 500alatt normális. Viszont a 3.ciklusnap helyett nekem a 7.ciklusnapon volt. Így szerintem a 3.napon alacsonyabb lehetett.
Az orvos nem gondolja,hogy gyógyszer kellene erre.Maximálisan megbízom benne.Nem is vagyok gyógyszer párti. (Csak egy sima fájdalomcsillapítónak mennyi mellékhatása van?)elmúlik a fejfájás,de jön más.Mivel nem nagy az eltérés,így maradnék a természetes dolgoknál.
Köszönöm az eddigi válaszokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!