Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » A 2,2-es TSH még jó eredményne...

A 2,2-es TSH még jó eredménynek számít?

Figyelt kérdés

A t3 és a t4 eredményen pont a két határérték között van, de a TSH értékem 2,2. Úgy olvastam, hogy 1 és 2 között kellene lennie. A két tizednyivel több még nem olyan nagy baj, hogy gyószert kapjak rá, ugye? Magánlaborban vizsgáltattam ki és elmehetnék az eredménnyel az orvoshoz, hogy adjon beutalót endokrinológushoz, de tuti kiröhögne, hogy két tizedes eltérés miatt mentem el hozzá.

Amúgy azért csináltattam önszorgalomból a pajzsmirigy vizsgálatot, mert alacsony az ébredési hőm (35,5-35,7) és tudom, hogy a 36,2 alatti utalhat pajzsmirigy alulműködésre. De ezek szerint mégsem ez a baj. Akkor mitől lehet?

Már egy ideje próbálkozunk a babával, a vérem, a koleszterinem, a cukorszintem rendben van, nincs se gomba, se bakteriális fertőzésem.Tudom, egészséges pároknak is idő kell, hogy összejöjjön, csak engem zavar ez az alacsony hő, és most még jobban ráparáztam, hogy a pajzsmirigy vizsgálatból se derült ki, hogy miért.

Elnézést, hogy ilyen hosszú voltam.

2013. dec. 26. 21:11
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Teljesen jü, én 2,3-al lettem terhes, 2,5-nél már valóban bogyót adnak
2013. dec. 27. 20:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!