Akik lombikra mentek mennyire viselték meg a szervezetét a gyógyszerek amiket szednie kellett? Milyen mellék hatásai voltak?
Szia. Hét lombikom volt. Ebből öt volt leszívásos, kettő fagyi visszaültetés. Nekem a stimus próbálkozások viseltek meg egy kicsit, a leszívás után pár napig eléggé fájtak a petefészkeim, puffadtam. De se a stimus (Gonal), se a progis szakaszban (Ovitrelle) nem voltak gyógyszer-mellékhatás tüneteim. Nem volt hányingerem, nem híztam, nem fogytam. Éltem az életet, reggel benyomtam a szuri(ka)t, nyomás dolgozni, még sportoltam is. Mondjuk leszívás után igyekeztem NAGYON sokat inni, ez napi 3 liter - elvileg így könnybebben helyreáll a szervezet. Amikor nem sikerültek a lombikok, akkor megjött időben, talán bőségesebb volt a vérzésem a szokottnál, de a következő mensi már teljesen OK volt. Kettő sikerült a hétből; összesen három gyerekem született: az első 34, az ikrek 38 éves koromban.
Nem kell félni, egy-egy hónapnyi gyógyszerezésről van szó, utána tud regenerálódni a szervezet - arról nem is beszélve, hogy talán mindjárt a első sikerül neked! Legalábbis ezt kívánom... és akkor a terhességi hányinger majd "feledteti" a lombik kínjait :)
Egyik barátnömnek inszeminációbol lett tulstimulásció miatt lombik, ezután a prolaktin szintje megbolondult pedig azzal nem volt baja elötte. Egyik gyógyszer sem vitte le. Igy nem is lett kistesó.
A pajszmirigye vagy az elsö inszem miatt (ami sikerült) vagy a terhesség miatt ment tönkre, sajnos élete végégig gyógyszert kell rá szednie.
Szia! Én a leszívás és a beültetés között mindenképpen szerettem volna dolgozni, de nem jött össze... Ugyanis akkor kezdtem el szedni az utrogestan-t, napi 2x2-őt. A bevétele után kb. 15 perccel összerogytam. Semmi másra nem voltam képes, csak a fekvésre. Még a beszéd sem ment. Bár nem szenvedtem sokáig, mert pikk-pakk elaludtam tőle! :) Aludtam pár órát és szinte teljesen elmúlt a szédülés. Ez így ment pár napig. Szép lassan hozzászoktam, most már nem szedál le teljesen. Viszont még mindig szédülök tőle. Hol jobban, hol kevésbé.
Ja és a stimuláció is megviselt. Több napig hányingerem volt és szédelegtem. Gonal-F-et kaptam és Gonapeptyl-t.
Szia!
5 lombikom volt stimuval együtt. Sosem éreztem semmi különöset, mindig azon aggódtam, hogy biztos nem hatnak a szurik, mert nem érzek semmit. :-) Amikor sok szép nagy tüszőm volt, akkor leszívás előtt kicsit feszült a hasam, kényelmetlen volt az ülés, de ez rögtön elmúlt, amint leszívták őket. Nem híztam egy dekát sem (pedig IR-es vagyok), nem voltam rosszul. :-) Az utolsó alkalommal hiperstimuval kórházba kerültem, de a saját hibámból, mert két nappal leszívás után mentem dolgozni, és nem tudtam elég folyadékot inni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!