Andrológiai vizsgálat magán úton?
Figyelt kérdés
Volt aki magánrendelésen csináltatta? Mennyibe került? Lehetőség szerint budapesti árak érdekelnének.
November közepén kezdtük a meddőségi kivizsgálást, azóta telefonál a férjem időpontért az andrológiai vizsgálatra. Mindig azt kérték, hogy később 1-2 hét múlva hívja őket és majd akkor tudnak időpontot adni. Ma végre kapott időpontot november 24.-ére. Jó lenne ha nem kéne eddig várni.
2013. dec. 17. 12:27
1/12 anonim válasza:
Jövő novemberre kapott időpontot? Nem semmi.
Gondolom első körben elég neki egy spermavizsgálat. Mi a Kaáliban voltunk, igaz nem Pesten, de szerintem egyformák az áraik. 15000 körül volt a spermavizsgálat.
2/12 A kérdező kommentje:
Utánanézek, köszi:)
2013. dec. 17. 12:36
3/12 A kérdező kommentje:
Most írt a férjem, hogy hívták a kórházból, mert rossz hónapot mondtak neki, úgyhogy nem novemebrben, hanem márciusban lesz a vizsgálat. Azt is elég távolinak érzem, de azért a novembernél jobban hangzik. Azért utánanézek, mert lehet jobb lenne azaz inkább sokkal gyorsabb magánúton elintézni.
2013. dec. 17. 13:20
4/12 anonim válasza:
Simán felhívhatod a Kaáli Intézetet, vagy mást, ahol van magán és megmondják, hogy mikorra tudnak időpontot adni és mennyibe kerül. Itt Miskolcon szerintem azonnal fogadtak minket, de max. pár nap után.
5/12 A kérdező kommentje:
Köszi, de közben megnéztem annkak az orvosnak a magánrendelését akihez amúgy is küldték volna. 15.000 Ft-ért csinálják meg ott. Majd este mondom a férjemnke, hogy kérjen oda időpontot. Ha ott is irreálisan hosszú a várakozás akkor szerintem hívom a Kaálit.
2013. dec. 17. 13:56
6/12 anonim válasza:
Hát mi egy sima spermiogramra már a következő hétre kaptunk időpontot... magánban simán megcsinálják rövid időn belül, 14 ezerbe került.
7/12 A kérdező kommentje:
Igen, ezért kérdeztem a magán lehetőségeit, mert nem akarunk ennyit várni.
2013. dec. 17. 15:17
8/12 anonim válasza:
Nem tudom hogy nálatok működik-e.Leírom hogy mi hogyan csináltuk.Dec igazából csak kapkodom a fejemet itt hogy miket éltek át.Szóval,elmentem magánklinikára a dokim ott rendel,aztán kértem hogy a vizsgálatokat a kórházban csináljuk meg mert nem akarok fizetni.Oké,belement.Ráírta a beutalóra hogy sürgős és hipp-hopp 2 nap volt a férjem spermavizsgálata meg az én vizsgálatom....hozzáteszem én igyekszem is "kiharcolni" a lehetőségekhz mért legjobb megoldásokat.A dokinak a magánvizsgálatért úgy gondolom eleget fizetek ahhoz hogy ennyit megtegyen.Szóval a javaslatom,hogy keres egy magánorvost,és kicsit gyorsíts a dolgokon.
9/12 A kérdező kommentje:
Ez az egy vizsgálat van amire várni kell(ene), az összes többi azonnal ment eddig és mások visszajelzései alapján is gyors minden. Egyedül a spermavizsgálat ami hosszabb idő, mert azt küldősök csinálják, viszont most kiderült, hogy csak két orvostól fogadnak el vizsgálatot. Mindkettő rendel magán rendelésen is, az egyikhez kapott is a férjem időpontot január 2.ára. Előbbre azért nem, mert holnap elutazunk és 29.-én jövünk haza, eredetileg most csütörtökre akarták adni az időpontot.
2013. dec. 17. 16:54
10/12 anonim válasza:
Akkor nagyon sok sikert nektek! :)kívánom hogy minél gyorsabban rendeződjenek a dolgok! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!