Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Andrológiai vizsgálat magán úton?

Andrológiai vizsgálat magán úton?

Figyelt kérdés

Volt aki magánrendelésen csináltatta? Mennyibe került? Lehetőség szerint budapesti árak érdekelnének.

November közepén kezdtük a meddőségi kivizsgálást, azóta telefonál a férjem időpontért az andrológiai vizsgálatra. Mindig azt kérték, hogy később 1-2 hét múlva hívja őket és majd akkor tudnak időpontot adni. Ma végre kapott időpontot november 24.-ére. Jó lenne ha nem kéne eddig várni.

2013. dec. 17. 12:27
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Jövő novemberre kapott időpontot? Nem semmi.

Gondolom első körben elég neki egy spermavizsgálat. Mi a Kaáliban voltunk, igaz nem Pesten, de szerintem egyformák az áraik. 15000 körül volt a spermavizsgálat.

2013. dec. 17. 12:30
 2/12 A kérdező kommentje:
Utánanézek, köszi:)
2013. dec. 17. 12:36
 3/12 A kérdező kommentje:
Most írt a férjem, hogy hívták a kórházból, mert rossz hónapot mondtak neki, úgyhogy nem novemebrben, hanem márciusban lesz a vizsgálat. Azt is elég távolinak érzem, de azért a novembernél jobban hangzik. Azért utánanézek, mert lehet jobb lenne azaz inkább sokkal gyorsabb magánúton elintézni.
2013. dec. 17. 13:20
 4/12 anonim ***** válasza:
Simán felhívhatod a Kaáli Intézetet, vagy mást, ahol van magán és megmondják, hogy mikorra tudnak időpontot adni és mennyibe kerül. Itt Miskolcon szerintem azonnal fogadtak minket, de max. pár nap után.
2013. dec. 17. 13:33
 5/12 A kérdező kommentje:
Köszi, de közben megnéztem annkak az orvosnak a magánrendelését akihez amúgy is küldték volna. 15.000 Ft-ért csinálják meg ott. Majd este mondom a férjemnke, hogy kérjen oda időpontot. Ha ott is irreálisan hosszú a várakozás akkor szerintem hívom a Kaálit.
2013. dec. 17. 13:56
 6/12 anonim ***** válasza:
Hát mi egy sima spermiogramra már a következő hétre kaptunk időpontot... magánban simán megcsinálják rövid időn belül, 14 ezerbe került.
2013. dec. 17. 14:33
 7/12 A kérdező kommentje:
Igen, ezért kérdeztem a magán lehetőségeit, mert nem akarunk ennyit várni.
2013. dec. 17. 15:17
 8/12 anonim ***** válasza:
Nem tudom hogy nálatok működik-e.Leírom hogy mi hogyan csináltuk.Dec igazából csak kapkodom a fejemet itt hogy miket éltek át.Szóval,elmentem magánklinikára a dokim ott rendel,aztán kértem hogy a vizsgálatokat a kórházban csináljuk meg mert nem akarok fizetni.Oké,belement.Ráírta a beutalóra hogy sürgős és hipp-hopp 2 nap volt a férjem spermavizsgálata meg az én vizsgálatom....hozzáteszem én igyekszem is "kiharcolni" a lehetőségekhz mért legjobb megoldásokat.A dokinak a magánvizsgálatért úgy gondolom eleget fizetek ahhoz hogy ennyit megtegyen.Szóval a javaslatom,hogy keres egy magánorvost,és kicsit gyorsíts a dolgokon.
2013. dec. 17. 16:19
 9/12 A kérdező kommentje:
Ez az egy vizsgálat van amire várni kell(ene), az összes többi azonnal ment eddig és mások visszajelzései alapján is gyors minden. Egyedül a spermavizsgálat ami hosszabb idő, mert azt küldősök csinálják, viszont most kiderült, hogy csak két orvostól fogadnak el vizsgálatot. Mindkettő rendel magán rendelésen is, az egyikhez kapott is a férjem időpontot január 2.ára. Előbbre azért nem, mert holnap elutazunk és 29.-én jövünk haza, eredetileg most csütörtökre akarták adni az időpontot.
2013. dec. 17. 16:54
 10/12 anonim ***** válasza:
Akkor nagyon sok sikert nektek! :)kívánom hogy minél gyorsabban rendeződjenek a dolgok! :)
2013. dec. 17. 18:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!