Csajok, akik több, mint másfél év után estetek teherbe! Nálatok mi volt a gond? Bővebben lent.
Pár éve nézték vérvétellel+ ultrahanggal, nem volt eltérés. Hormonsorral utoljára pár hónapja néztek pajzsmirigy hormonokat, az is jó volt. Passz... Szerintem az inzulin lesz a mumus, már fél éve rágják vele a fülem.
Neked is köszönöm! :)
Lányok, igazatok volt, itt inzulin lesz a gond. Tegnap megkérdeztem egy szakértőt, és ezt válaszolta:
Tisztelt Fodor Alexandra!
Valóban, már az éhgyomri vércukor eredmény alapján úgy tűnik, Önnél fennáll szénhidrátanyagcsere-zavar, ami bizony akár önmagában is okozhat teherbeesési nehézséget. Ennek kezelését mihamarabb meg kell kezdeni-fontos a megfelelő étrend kialakítása és a rendszeres testmozgás, de emellett kezelőorvosa gyógyszeres terápiát is javasolhat. Azt ajánlom, keresse fel háziorvosát, akitől kaphat beutalót endokrinológiai, illetve diabetológiai szakrendelésre-itt a szakorvosok pontos segítséget tudnak nyújtani Önnek állapota javításához.
Üdvözlettel:
Dr. Sátori Anna
laboratóriumi szakorvos
Ha tehetem, már ma kérek beutalót a háziorvostól, vagy ha nem tudok, Debrecenben néznek legközelebb inzulint.
Még egyszer köszönöm a segítséget mindenkinek! :)
Legyen szép napotok, és akinek még nem sikerült a baba, annak sok sikert és kitartást a jövőben!
Nálunk egyértelműen az időzítés.Hamarabb volt peteérésem,mint ahogy én azt gondoltam,és mire együtt voltunk,már késő volt,hogy így mondjam.Aztán volt egy alkalom amikor a 12.napon voltunk együtt,nem is számítottam rá,hogy ebből lesz valami,és most itt gügyög a négy és fél hónapos kisfiam az ágyon... :)
SOK SIKERT!!!!!!!!!
Sziasztok! Nem tudom, olvassa-e még valaki a kérdést. Voltam magánlaborban, és kértem terheléses cukor+inzulin vizsgálatot, és a cukrom rendbejött (fél éve diétázom), az inzulinnal sincs gond szerintem:
Glucose 5,5 mmol/L 3,8 - 6,0
120 perces glucose 6,8 mmol/L
Inzulin 7,1 mIU/L 3,0 - 25,0
Inzulin 120 perc 30,7 mIU/L
Így már csak az átjárhatósági, a spermium elleni antigén és az összeférhetetlenségi vizsgálatok maradtak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!