Baj a 3,26-os TSH?

Figyelt kérdés
Azt szeretném kérdezni, hogy baj-e a 3,26 TSH szint. 1,5 éve próbálkozunk. A férjemmel minden rendben van, kivizsgálta az urológus. A 9. hónapos próbálkozásunknál felkerestem a nődokit (az ő tanácsára)aki írt fel clostylbegyt tablettát, két havi adagot. Aztán mondta, hogy ha nincs semmi menjek hozzá vissza. Vissza mentem, újra írt fel két havit, és mondta, hogy továbbra sincs semmi petevezeték átjárhatóságot csinál. Mivel súlyproblémákkal küszködöm, az én megítélésem szerint nem eszem sokat, és heti két-három alkalommal sportolok, és mindig ugyanannyi kiló vagyok, valamint a menstruációs ciklusom is néha szabálytalan, ismerős tanácsára a háziorvosnál megnézettem a pajzsimirigyet. A fenti érték volt. Ismerősöm azt mondta, hogy az ő dikija szerint az értéknek 2 alatt kell lennie, ezért elmenem a sajátomhoz, aki azt mondta, hogy ez nem baj, a pajzsirigy nem oka a meddőségnek. Még semmilyen vizsgálatot nem csinált a rutin vizsgálatokon kívül, ez normális?

2013. nov. 25. 15:44
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

5-ös vagyok, és én is azt írogatom mindig mindenhol, hogy 1 körül kell lennie a tsh-nak, nem az ujjamból szoptam ki, hanem a Kaáli Intézetben a kezelő orvosunk mondta, amikor elkezdtük a kezelést.

Persze, a szerencsések, akiknél semmi probléma, biztosan teherbe esnek 3-as értékekkel is, örüljenek neki, de szerintem az a minimum, hogy nekünk, akiknek nehezebb, megteszünk mindent a sikerért, és ez azzal kezdődik, hogy a tsh-t levisszük.

2013. nov. 29. 19:23
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!