Mi okozhatja a menses előtti barnázást? Mennyre van köze a teherbeeséshez? Tapasztalatok? Kinek mit mondott az orvosa?
Egyértelműen progeszteron hiány.
Nem is értem, hogy lehetnek a hormoneredményeid jók, mikor ha elmész egy endokrinólógushoz, azonnal mondani fogja.
Ennek a rossz működése, hiánya, okozza a vetéléseket, és a rejtett meddőség jó részét.Ameddig ez nincs rendberava nem tudsz kihordani egy élő terhességet sem.
Szia!
Én is szoktam barnázni, legalább egy hétig, mensi előtt!
Nálam 3 éve derült ki, hogy alulműködik a pajzsmirigyem, erre szedek gyógyszert. Azóta nem is esek teherbe, pedig nem védekezünk.
Nekem a második terhességem alatt alakult ki ez a betegség, vagy állapot!
Üdv
Lehet, hogy nem jól, nem jókor, nem jó hormonokat néztek nálad.
Valószínűleg progeszteron hiány. Nem minden esetben zárja ki a teherbeesést, de többnyire megnehezíti a megtapadást, és a korai terhesség megtartását. Ha babát terveztek, én biza kivizsgáltatnám magam mégegyszer, 3. és 21. napi hormonsor.
Nekem is minden menzesz elott volt barnazasom, megis tokeletesek lettek a hormoneredmenyeim. Most 5 hetes terhes vagyok es nem barnazok meg nem verzek.
Nem feltetlenul progeszteron hiany szerintem es nincs koze a teherbeeseshez.
5-ös válaszolónak:
nekem egyből 1-2 napra csökkent a mensi előtti barnázás a méhszájseb lekezelése után, előtte 3-4 nap szokott lenni. Sokszor az orvosok meg sem mondják, hogy van, akkor kezelik, ha nagyon muszáj, vagy ha panaszkodik rá valaki. Más ötletem nekem sincs.
Szia!
Én missed ab műtétet követően barnáztam minden ciklusban 3-4 napig menses előtt. Hormonjaim rendben voltak. Aztán orvos javaslatára mastodynon cseppeket kezdtem szedni, ettől múlt el. Pedig elvileg nem volt magas a prolaktin szintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!