Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Barátcserje kapszulát hol...

Barátcserje kapszulát hol lehet venni?

Figyelt kérdés

Igaz az hogy tényleg nem adnak vény nélkül?

Mennyibe kerül?Premens tabletta ugyanaz? Vagy csak tartalmaz barátcserjét?

2013. nov. 20. 13:37
 1/6 A kérdező kommentje:
Illetve hallottam még barátcserje cseppről. Melyik a jobb? Babát szeretnénk egyébként azért kérdem, már fél éve próbálkozunk :(
2013. nov. 20. 13:47
 2/6 anonim ***** válasza:
Gyógynövényboltban, bioboltban lehet venni vény nélkül! Én 3500Ft-ért vettem, 60db-os, a Premens a gyógyszertárban van, de abba kevesebb a hatóanyag. Én egy hete szedem úgyhogy véleményt nem tudok még mondani, de a Zafír nevűt vettem azt hallottam ez a legjobb. :)
2013. nov. 20. 16:14
 3/6 A kérdező kommentje:

Zafírt? azt ugy tudtam,kivonták a forgalombol ,de ezek szerint tévedtem :) Holnap megnézem a bioboltot.Van többféle is? mármit a tablettábol.

Te miért kezdted szedni?

2013. nov. 20. 17:12
 4/6 anonim ***** válasza:
Sziasztok!2Hónapig szedtem a zafir barátcserjét,terhes nem lettem közben,változást nem vettem észre!Csak mikor mentem hormonvizsgálatra ott vettem észre h csökkent a TSH értékem!Szóval ennek örültem!De egyébként sztem semmit nem ért!Most kell mennem majd Laparoscopiára!3580Ft vettem!
2013. nov. 20. 22:02
 5/6 A kérdező kommentje:

Hát megvettem, rögtön be is kaptam kettőt.

Ti hogy szedtétek? 1et v 2őt egy nap?

Előző hozzászóló: Te mire szedted? Nekem jó lenne ha a ciklusomat is beállítaná,most 37 napra jött meg, de volt már 28 is...

2013. nov. 21. 17:42
 6/6 anonim ***** válasza:
Reggel 1,este 1!Hát nekem 24-25 naposak a ciklusaim,olvastam h kitolhatja pár nappal,de csak előbb jött meg!
2013. nov. 21. 18:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!