Nottek most az en eselyeim is?
Reménykedni, mindig lehet, de ez azoknál növeli az esélyet, akiknek mondjuk szűk volt a petevezetőjük.
Meg tudod írni a 3. napi hormonlaborod? Miért csinálták a lapart?
Tegnap engedtek ki a kórházból, nem tudtam írni. A vérvétel eredményeit majd délután előtúrom, de emlékeim szerint a 3. napin minden tökéletes volt, kivéve az alacsony progeszteron szintet, de a 21. napin már az is rendben volt. ( Csináltak kétszer is 21. napit)
A tesztoszteronom nagyon alacsony, az nőgyógyász szerint tutira nem vagyok PCOS-s, mert akkor magas lenne. Most meg szedem a gyógyszert, hogy legalább kimutatható legyen. :) Az endokrinológus is azt mondta minden szuper.
Tegnap volt nálam még egyszer az orvos aki műtött, megint átbeszéltük az eredményeket, mert tegnap még eléggé az altató hatása alatt voltam, mikor nálam volt. Azt mondta a cisztákat eltüntették, elvileg ez egy fél évig nagyban növeli az esélyünket. Ha nem lesz semmi, akkor megyünk a meddőségi központba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!