Méhen kívüli terhesség után mik az esélyeim arra, hogy újra méhen kívüli legyen? PCOS-m, hátrahajló méhem van és félek!
Egyik ismerős már évek óta szeretne babát, neki más nőgyógyászati problémák miatt alakul úgy, hogy csak méhen kívül esik teherbe. De tőle tudom, hogy egy méhen kívüli terhesség nem jelenti azt, hogy a következő is méhen kívüli lesz. Ebben nincs összefüggés. (Nála van, ugyanis a méhében rendszerint miómák jelennek meg tömegével, és a szervezete úgy hiszi, hogy jön a baba, így valami, az orvosok által pontosan nem ismert okok miatt, a megtermékenyített petesejt megreked a petevezetékben.)
De a lényeg, hogy nincs okod tartani, egy alkalom kapcsán nem evidens, hogy a következő terhességed is méhen kívüli lesz. PCOS kapcsán nem tudok sajnos, írni. Arról se tapasztalatom, se ismeretem nincs. Viszont hátrahajló méhem nekem is van, és probléma nélkül estem teherbe. Szóval emiatt ne aggódj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!