Mi is történt evvel a görbével? Segítene valaki elemezni?
Figyelt kérdés
Szerdára nem vártam nem is jött,de viszont a teszt negatív.Ha jól látom nem jó helyre lett behúzva az ovum vagy 2 ovum is volt (clostytól lehet).Szerintetek mikor kellene mégis megjönni-e?30 max 35 naposak a ciklusaim.1 éve volt missed ab.-om azóta várunk a babára,hiába.
2013. nov. 15. 20:49
1/1 anonim válasza:
Szia!
A görbédet sajnos nem tudom megnyitni, bár a kérdés kiírása óta bizonyára már megjött, vagy pozi lett a teszt.
Én is clostit szedtem, elvileg a 11-14. ciklusnapon kell ovunak lennie tőle, majd ezt követően a 14. vagyis összességében általában a 28. napon kell megjönnie, ha meg akar jönni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!