Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » PCOS-ok! Kinek mivel sikerült...

PCOS-ok! Kinek mivel sikerült a teherbeesés? És mennyi idő után sikerült?

Figyelt kérdés

2013. nov. 12. 10:03
 1/6 anonim ***** válasza:
Ugy szeretném ilyenkor már azt irni,h igen,nekem sikerült,de sajnos még nem... Június óta próbálkozunk,nekem is elkelne egy kis tanács vagy biztató szó :)
2013. nov. 12. 23:07
 2/6 anonim ***** válasza:

2 éve szedem a Merkformint de mindig tudtam Bem jók az eredmények es a doki mégse emelt a dózison...de a helyettese akart...szóval magán dokit kerestem májusban aki emelte az adagot es segitett a dietaban plusz beállította a pajzsmirigyem igy lettem szeptemberbe kismama :)

Júniusba volt egy mégpempő kúrám majd a womens creamet kentem es szeptemberbe pedig duplán kentem..itt a babó a pocakba

2013. nov. 13. 07:08
 3/6 anonim ***** válasza:
Kecskeruta, baratcserje, krom, d-vitamin kb. 2 hónapig sok sport, elotte homeopátiás algacseppek (levitte a tsh -mat rendesen!!!), azelőtt kb. 1 év reménytelen várakozás néhány akupunktúrás és homeopátiás kúrával. Babus már nem is annyira babus, múlt héten volt 2 éves :-)
2013. nov. 13. 23:45
 4/6 anonim ***** válasza:
Nekem a hormonokkal minden ok. A tsh,a prolaktin a pajzsmirigy,minden jo. IR-em van "csak". Késik 1hete,de ugy felek tesztet csinalni. .
2013. nov. 14. 14:47
 5/6 anonim ***** válasza:
barátcserje 3 év után;)
2013. nov. 17. 21:21
 6/6 anonim ***** válasza:
ja, és mérd a hőd. Nagyon sokat megtudsz a szervezeted működéséről.
2013. nov. 17. 21:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!