Kiderült h IR-em van. Mit csináljak?
Babát szeretnék, de azt olvastam h így nagyon nehéz teherbe esni, ráadásul nekem fogynom sem kell. Van itt olyan, aki szintén vékony IR-es és miután kiderült a baj, viszonylag hamar teherbe tudott esni. Mit tett a siker érdekében?
Terhesség esetén nagyobb a kockázat rendellenességre, mint annak, aki egészséges?
Diéta meghatározott szénhidráttal, mozgás, gyógyszer. Ha nem voltál meg, keress egy dietetikust, nagyon sokat segít, hogy mit ehetsz es mit nem. A mozgás olyan legyen, amivel izmot építhetsz. Ha fog ez, akkor vagy a diéta nem jo, vagy a gyógyszer általában.
Nekem 8 hónap kellett, hogy rendbe jöjjenek az értékeim, utána terhes lettem. Nem jelent semmi kockázatot, végig keményen tartottam a diétát, es havonta jartam ellenőrzésre (terhesseg elott 3 havonta néztek)
2 heten belül szülok, a baba egészséges :)
Jajj, de jó. Gratulálok!:)
Mindenképp felkeresek egy dietetikust.
Milyen mozgással tudok izmot építeni? Csak súlyzós gyakorlatokkal?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!