Ki hogy éli túl? Babát szeretnék, és pár hónapja kiderült h IR-em van.
2éve próbálkozunk és nem jön a baba ezért mentem kivizsgálásra, ahol kiderült h IR-em van. Kaptam rá gyógyszert, amit 3 hónapja szedek, de eddig még eredménytelenül. Súlyfeleslegem nincs.
Kinek mennyi időbe tellett, mire sikerült a baba?
Mit tehetek még, h minél előbb összejöjjön? Már szinte kezdem feladni a reményt, h valaha is sikerül.
Meg annyit, hogy sajnos vekony IR-eskent talan meg nehezebb dolgod van, hiszen nekunk "dagibbaknak" sokszor eleg a sulyfeleslegtol is megszabadulni ahhoz, hogy az inzulinerzekenyseg jelentosen javuljon. En is visszafogytam az elso szulesem elotti sulyomra szerencsere, ez mar normalis suly, most innen kezdtem a masodik terhessegem, de mivel a dietat tovabbra is tartanom kell majd terhesseg alatt, hogy a babanak ne legyen baja, igy nem tervezek 10-12 kg-nal tobbet felszedni (az elsonel 23-at sikerult felszednem a mertektelen zabalasommal sajnos, most ezt ugye nem tehetem meg).
Kitartas!!
A ciklusom rendszeresnek mondható, ami talán változott, h nem annyira erős, mint korábban volt, de így is eltart 3-4napig és még 1 hónap sem maradt ki. Ebből is sejtenem kellett volna h baj van, vagy ez nem feltétlenül a tünete?
A másik dolog, h reggeli hő alapján van ovulációm. Akkor mégis miért nem sikerül? Mi lehet a baj?
Ha nem lenne peteérésem, akkor tudnám, h az az oka, de így miért nem sikerül?
Gratulálok a babához! :)
Remélem nekem is hamarosan lesz 2csíkos tesztem.
A dokitól én is kérhetem h küldjön el 21. napi vérvételre?
Mert elképzelhető, h hiába van ovum, viszont nem elég a progi szintem?
Nekünk ez lenne az első baba.
A diétával küszködök, nehezen tudom betartani.
Te szigorúan betartod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!