Bejelentkeztünk a Kaáli intézetbe, hol tudnánk a kötelező HIV, Hepatitis, Lues vizsgálatokat ingyen elvégeztetni?
Hihetetlen ez a kálvária!!!!!!!!! Mi most tartunk az időpontért való telefonálgatásnál a KAáliba......
Adhat beutalót mindenki akit előttem írtak a többiek; de nem akarásnak nyögés a vége sajnos... Egyébként érdemes D vitamint is nézetni, oda meg egy belgyógyásznak kell adnia beutalót.
Nekünk sem adott beutalót se a háziorvos, se a nőgyógyász.
Végül mi a meddőségi központban kaptunk beutalót. Én is, és a párom is. Így ingyenes volt, de rengeteg utánajárás. Sajnos azt tapasztaltam, hogy egyáltalán nem voltak segítőkészek az orvosok, amikor szükség lett volna erre a beutalóra. Mindenki azt mondta, hogy nem lehet rá beutalót adni.
Azt hiszem, 4. válaszoló vagyok.
Ha van papírod arról, hogy nektek, csak mesterséges megtermékenyítéssel lehet babátok, azzal a papírral a háziorvos köteles beutalót adnia. Nekem azt mondták a kaáliban, hogy a háziorvos adhat, de erősködni kell velük, mert nem szivesen adnak ki rá beutalót. Nem tudom miért. Ne hagyd annyiban. 42.000.- az nagyon sok, és még sok pénzre lesz szükségetek. Valahogy intézd el, nőgyógyászon, vagy háziorvoson keresztül, mert igen is igyen is megcsinálják.
Szió.
Szia!
Úgy emlékszem, ezeket ki kellett fizetnünk az sztk-ban is, és sokat kellett várni. Kaáliék nem mondják, nehogy megvádolják őket pénzlehúzással, de szinte mindent meg lehet csináltatni az ő laborukan is normális áron (olcsóbb mint az sztk!), és gyorsan megvan.
Találtam egy Kaáli árlistát a neten, HIV 2500Ft, Hepatitis 3500Ft. A Lues-t nem találtam, de nem tűnik ez az egész annyira horrorösszegnek, hogy érdemes lenne érte hetekig telefonálgatni hogy valahol ingyen meglegyen. Nem tudom mikori ez az árlista, de lehet hogy érdemes lenne felhívni őket is, hátha olcsóbban és gyorsabban meglesz mint máshol. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!