Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » PCOS-em van, segitség! Hogyan...

PCOS-em van, segitség! Hogyan tudtok evvel együtt élni?

Figyelt kérdés
Bepánikoltam! Ma tudtam meg és most nagyon el vok keseredve. Olvasgattam már itt több mindent,de inkább tapasztalatok érdekelnének. Leirnátok nekem egy napi étkezéseteket és milyen mozgást csináltok?
2013. okt. 16. 18:01
 1/3 anonim ***** válasza:

Nekem "csak" IR-em van, de ugyanúgy diétázni, meg mozogni kell.

Általában a reggeli teljes kiőrlésű, vagy graham, vagy tönköly kenyér/zsemle, némi felvágott, sajt, ma körözött is volt hozzá. Mindig van valami paradicsom, uborka, paprika, stb.

A kávémba most szójatejet teszek.

Tízóraira jó a korpovit keksz, joghurttal, tejjel. Házilag szoktam müzliszeletet csinálni, az is jó.

Ebéd ma durumtészta volt, póréhagymás, brokkolis szósszal.

Uzsonna mindig gyümölcs, figyelve a szénhidrátra.

Vacsora változó - szendvics (hasonló, mint reggel), vagy melegszendvics kiadásban, rántotta is jó, teljes kiőrésű pékáruval, tegnap virslit ettünk.

A mozgás nálam úgy alakul ideális esetben, hogy kétnaponta 25 perc szobabicikli, kétnaponta 30 perc kardio aerobic, illetve hétvégén egyik nap 1 órás kardio aerobic, minden otthon. Az ideális esettől azért van eltérés, mert ha nem tudok munka után rögtön edzeni, akkor kimarad, mert este 10-kor már nem esik jól.

2013. okt. 17. 13:51
 2/3 A kérdező kommentje:
És neked is a teherbe esést gátolja ez? Mióta tudod,h van? Mióta diétázol? Van már vmi változás? Am köszi a választ.
2013. okt. 18. 13:26
 3/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Igen, gátolja.

Tavasszal derült ki, kaptam gyógyszert is, de ennek ellenére az első kontroll vérvételen rosszabb eredmények lettek, nem javultak. Akkor gyógyszert cseréltek. Most majd decemberben kell mennem kontrollra megint.

2013. okt. 18. 13:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!