Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Van valami gyógyszer amitől...

Van valami gyógyszer amitől hamarabb teherbe eshetek?

Figyelt kérdés
A terhesvitaminnal nő az esélye a teherbeesésnek?
2013. okt. 15. 20:35
 1/4 anonim ***** válasza:

Mióta próbálkoztok?

Ha egészségesek vagytok, fölösleges bármit szedni, ha régóta nem jön a baba, akkor pedig a problémától függ.

A terhesvitamin a fogantatást nem segíti elő, csak a körülményeket javítja a fogantatás utáni időszakra.

2013. okt. 15. 20:41
 2/4 anonim ***** válasza:
nem, a vitamin nem erre van. Ha egészségesek vagytok akkor kb 4 hónapon belül sikerülni fog, ez a magyar átlag. Ha meg gond van akkor amig az fenn áll addig nem fog sikerülni. Ha egy éve nem soiekrül akkor érdemes elkezdeni a akivizsgálásokat. Ha 40 körül vagy akkor már fél év után ajánlott.
2013. okt. 15. 20:43
 3/4 A kérdező kommentje:
20 vagyok férjem 24, voltunk dokinál azt mondta semmi bajunk. tavaly májusban hagytam abba a fog. Gátlót , előtte 4 hónapig szedtem.
2013. okt. 15. 20:54
 4/4 anonim ***** válasza:
Ha lenne már rég azt szedném :-) Èn 25 vagyok, párom 23 és mégse jön össze 1,5 éve. Előző házasságomból van egy kislányom, ennyi a "könnyebbség". Írj ha van kedved!
2013. okt. 19. 12:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!