Elkepzelheto hogy terhes vagyok?
Hát sajnos nem látunk bele a hasadba, éppen ezért az esély 50-50%. A teszt még mindig a legbiztosabb.
A teszttől meg ne félj. Ha negatív, akkor nyugtasd magad azzal, hogy hamarosan megjön, tehát minden rendben a szervezeteddel, tehát a következő hónap egy új esély. Én ezt csináltam nagyon sokáig.
Elképzelhető, hogy a beágyazódás tüneteit érzed, azok ilyenkor, mensi előtt kb. 1 héttel vannak, ha vannak. Én is hasonlókat éreztem a hét elején, jövő hétfőre nem várom. Már 2 éve próbálkozunk, így nagyon reménykedem, mert korábban nem voltak a ciklusom 3. hetében ilyen tüneteim.
A teszttel én úgy vagyok, hogy inkább tudjak biztosat. Ha negatív is az eredmény, azért megnyugszom, és próbálom azt szem előtt tartani, hogy új hónap, új esély!
De a nem várt időpontja előtt nem érdemes tesztelni, majd csak 6 nap múlva tesztelj!
Nem hosszú még ez az idő, mióta próbálkoztok, egyáltalán nem abnormális, hogy még nem sikerült!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!