Lehet hogy terhes vagyok?

Figyelt kérdés
Sziasztok. 2 hete volt ovum, 7 nap mulva kellene megjonnie(amit nem varok)!!! Most 2 napja reggelente furcsan gorcsolgetek, es 36,7 volt a hom ma reggel. Az ovulacio utan leesett de most mindig 36,5 es 36,8 kozott van. Semmi mas tunetet nem erzek ami terhessegre utalna. Tesztet meg nem akartam venni nehogy tul koran csinaljak es megint csalodjak. Most akkor ez mi?? Kerlek segitsetek!!!!
2013. okt. 9. 09:46
 1/5 anonim ***** válasza:
Még 1heted van hogy megjojjon,igaz?Bármit érzel is még túl korai lenne.Tesztet meg elég akkor megcsinálni ha késik.
2013. okt. 9. 10:01
 2/5 A kérdező kommentje:
Okes koszonom. Es a homersekletem? Az nem utal semmire, mert en mar mindenfelet olvastam de csak osszezavar.
2013. okt. 9. 11:11
 3/5 anonim ***** válasza:

Biztos jól számoltál? Ovuláció után 2 héttel a legtöbbeknek megjön (vagy nem), neked pedig még 7 napod van? Ilyen korán van ovud, vagy ilyen hosszú a ciklusod?

Az ovuláció után a hőgörbének felfelé kell menni, nem lefelé! Arról lehet megtudni, hogy ovuláltál, hogy megemelkedik a hőgörbéd! Nem később volt az az ovu, akkor amikor felfelé indult a hőd?

2013. okt. 10. 12:05
 4/5 anonim ***** válasza:

A ciklus első felében alacsony a hő, miután megtörténik az ovu, felmegy, és fent is marad egészen a mensiig. Akkor leesik. Ha nem esik le, és nem is jön meg, akkor nagy a valószínűsége, hogy várandós vagy.

Mensi előtt egy héttel teljesen normális, hogy 36,7 fokos vagy. A legtöbb nőnek ilyesmi a hője a ciklusa második felében. Ez abszolút nem utal terhességre. (Persze ellene sem mond.)

A görcsök az már más tészta, azok utalhatnak akár beágyazódásra is...

2013. okt. 10. 12:10
 5/5 A kérdező kommentje:
Okt. 2-an volt peteeresem, doki is megmondta mert pont akkor voltam vizsgalaton.Majd meglatjuk mi lesz, mert elotte es utana is egyutt voltunk parommal.
2013. okt. 10. 13:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!