Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Győri Kaáli intézettel tapaszt...

Győri Kaáli intézettel tapasztalatok?

Figyelt kérdés
Dr. Kőrösihez megyünk; és minden érdekel! Mire számíthatunk? Kedves? Kimért? Protokoll?

2013. okt. 9. 20:43
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Akkor ha meglesz az igazolás írj mellé a biztonság kedvéért egy kísérőlevelet. Mert magát az igazolást nem kell aláíratni. Mi amúgy vidékiek vagyunk de Pesti cégnél dolgozok/dolgoztam. Szóval í főnököt 5 év alatt egyszer sem láttam. De nálunk nem variáltak.

Amúgy a 6 hónapi védettség a lombikhoz akkor indul mikor elkezdődik a stimu. Nekünk úgy volt hogy januárban menünk a először a Kaáliba és augusztusban kezdődött a stimu. Addig én sem voltam védett. De ha mennetek kell vizsgálatra adnak a Kaáliban arra a napra szóló igazolást is. Amit szintén le tudsz adni a munkáltatónak de az csak igazolt fizetetlen távollét. De nálunk rendes volt a háziorvos mert erre a papírra adott egynapos táppénzt.

Remélem sikerrel jártok itt Győrben. A Kőrösi tényleg nagyon jó! Még nem sikerült az időpont a konzira?

És az IR-re szedsz valamit?

2013. okt. 14. 08:18
 12/19 A kérdező kommentje:

Köszi!

Igen, Merckformin 750-et szedek XR.

Ma egy hete hogy telefonálgatok, újabban naponta 2*.

Mindig az a válasz, hogy a főorvosúr még nem adott meg új konzultációs időpontokat.:-(

Már gondoltam arra is, hogy vele kéne beszélnem...

2013. okt. 16. 13:50
 13/19 anonim ***** válasza:

Az a baj, hogy a Kőrösit nem kapcsolják. Szóval mikor véreztem az első lombiknál akkor is azt mondták hogy megkérdezik és egy óra múlva telefonáljak :(

Légy kitartó!!!! És azt nem mondták hogy kb mikor adnak ki időpontot?

Én meforalt szedtem napi 2000 mg-ot.

2013. okt. 16. 17:14
 14/19 A kérdező kommentje:

Egy fórumon azt írták hogy tuti nem kapcsolnak dokit, úgyhogy nem erőltetem.

Hű, elfelejtettem hogy mit kérdeztél...:-D

2013. okt. 17. 22:19
 15/19 A kérdező kommentje:

Egyenlőre naponta hívom, van hogy 2*.

Annyit mondtak, hogy lehet hogy 2 héten belül, de már másfél hete telefonálgatok.........

Egy másik fórumon olvastam olyat, hogy 3 héten belül, szóval lassan össze kell jönnie...

2013. okt. 17. 22:21
 16/19 anonim ***** válasza:

Hát akkor most már össze kell jönnie. Szorítok!

Nekem most az utolsó beültinél 7 hetesen véreztem. A Kőrösi szabin volt. A Bogát meg kapcsolták telefonon.

2013. okt. 18. 08:08
 17/19 A kérdező kommentje:
MA mondta (végre) egy asszisztens, hogy ő úgy tudja, a hónapban már nem ad meg újabb időpontot. Így csak 2 naponta fogok csörögni.
2013. okt. 22. 20:50
 18/19 anonim ***** válasza:
Szorítok. Nehéz ügy ez az időpont. De ha már van mennek az események.
2013. okt. 22. 21:19
 19/19 A kérdező kommentje:
:-)
2013. okt. 27. 07:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!