Győri Kaáli intézettel tapasztalatok?
Akkor ha meglesz az igazolás írj mellé a biztonság kedvéért egy kísérőlevelet. Mert magát az igazolást nem kell aláíratni. Mi amúgy vidékiek vagyunk de Pesti cégnél dolgozok/dolgoztam. Szóval í főnököt 5 év alatt egyszer sem láttam. De nálunk nem variáltak.
Amúgy a 6 hónapi védettség a lombikhoz akkor indul mikor elkezdődik a stimu. Nekünk úgy volt hogy januárban menünk a először a Kaáliba és augusztusban kezdődött a stimu. Addig én sem voltam védett. De ha mennetek kell vizsgálatra adnak a Kaáliban arra a napra szóló igazolást is. Amit szintén le tudsz adni a munkáltatónak de az csak igazolt fizetetlen távollét. De nálunk rendes volt a háziorvos mert erre a papírra adott egynapos táppénzt.
Remélem sikerrel jártok itt Győrben. A Kőrösi tényleg nagyon jó! Még nem sikerült az időpont a konzira?
És az IR-re szedsz valamit?
Köszi!
Igen, Merckformin 750-et szedek XR.
Ma egy hete hogy telefonálgatok, újabban naponta 2*.
Mindig az a válasz, hogy a főorvosúr még nem adott meg új konzultációs időpontokat.:-(
Már gondoltam arra is, hogy vele kéne beszélnem...
Az a baj, hogy a Kőrösit nem kapcsolják. Szóval mikor véreztem az első lombiknál akkor is azt mondták hogy megkérdezik és egy óra múlva telefonáljak :(
Légy kitartó!!!! És azt nem mondták hogy kb mikor adnak ki időpontot?
Én meforalt szedtem napi 2000 mg-ot.
Egy fórumon azt írták hogy tuti nem kapcsolnak dokit, úgyhogy nem erőltetem.
Hű, elfelejtettem hogy mit kérdeztél...:-D
Egyenlőre naponta hívom, van hogy 2*.
Annyit mondtak, hogy lehet hogy 2 héten belül, de már másfél hete telefonálgatok.........
Egy másik fórumon olvastam olyat, hogy 3 héten belül, szóval lassan össze kell jönnie...
Hát akkor most már össze kell jönnie. Szorítok!
Nekem most az utolsó beültinél 7 hetesen véreztem. A Kőrösi szabin volt. A Bogát meg kapcsolták telefonon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!