Tudnátok nekem menszesz meghozó tanácsot, javaslatot adni?

Figyelt kérdés

Spontán vetélés+eü kaparás történt nem jön meg a mensim.

Felborult a 28.napra megjövő rend.

Ideges vagyok feszült.A doki:-Várjam türelemmel nyugi.Ok doki csak a szívem,lelkem fáj!Nagyon nehéz!!!

2013. okt. 8. 22:07
 1/5 anonim ***** válasza:
Aviva vagy milyen torna! A netről le tudod tölteni, nekem egy barátnőmnek már meghozta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Illetve lehet gyógyszerrel is, nekem annó azt hiszem ... na nem jut az eszembe, de gyógyszerrel hozták meg! Nem premens, hanem.... ó, nem jut az eszembe... Valami vera talán.
2013. okt. 9. 07:33
 2/5 anonim ***** válasza:
Először is sajnálom ami veled történt :( Nekem össze vissza szokott megjonni.Volt olyan is hogy 2honapig nemjott meg.Olyankor vörös bort ittam és jó forró vízben furodtem.Ja és próbálj megnyugodni,nemidegeskedni.
2013. okt. 9. 07:56
 3/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

1.válaszoló:Köszönöm:Avivázom 2hete voltam a tanfolyamon.

Hétfőn is voltam gyakorló megszokóórán nehogy ne jól végezzem a gyakorlatokat.De eddig még semmi nem jött még meg.Itthon is végzem a meghozó gyakorlatokat.

Megtudnád mondani hogy a barátnődnek aviva után mennyi idő elteltével hozta meg a menszijét?minden eset más kinek hogy de tájékozódni szeretnék.

A forró vízben csücsülés igen olvastam róla.Meg kellene próbálnom pedig nem szeretek fürdőkádban csücsülni.

Borocskázni hétköznap nem tudok,azaz nem lehet nap mint vezetek csak szombat este tudunk iszogatni már most elmúlt szombaton meg is történt jól esett.

Tudom a stressz,idegeskedés nem tesz jót ilyenkor mindig mondom páromnak hogy na most üssenek ki ha megjött akkor ébresztő.Sajnos ez történt velünk 1gyerek van 7éves hála egészséges,de a kistesó 2éve várat nem értjük miért.Márciusban spontán 10.hétben cyst.pete 2cm volt.pihentünk a doki 3.ciklusban engedélyt adott próbálkozunk de sajnos a 7hétben elvetéltem újra+eü kaparás.Hormonálisan,IR,Átjárhatóság Apuci is rendben.Most már csak arra tudunk gondolni hogy ez a sikertelen hónapokkal a hátunk mögött,"szervi-hormonális gond nincs azaz nem tudunk róla végig jártam a vérvételeket,vizsgálatokat inkább a lelki,stressz váltotta ki dühítő hogy testi-szervi gond lehetséges nincs ok ismeretlen eredetű.De mi az:A stressz az idegeskedés?Hogyan rakjak rendet a fejemben gondoltam hallottam kineziológus segítségéről oldja a feszültséges.Párom hókusz-pókusznak tartja nem hisz benne.

Már bejelenkeztem jövő héten megyek.

A kórházban beszélgettem 1anyukával ő náluk is hasoló gondok voltak ő is hallotta a talp masszírozást 4.alkalommal megpróbáltam sikerült nekik voltam kétszer masszíroztatni de sajnos nagyon sok pénz vagy én már nem is tudom rá kellene szánnunk az összeget ha ezen múlna istenem.Párom ebben sem hisz.Össze vagyok zavarodva.Azt tudom hogy se KÓrházat se dokit-kat nem szeretnék látni most egyenlőre.Nem segít senki átéljük a napokat lassan csiga tempóban.Aztán vissza tekintünk eltelt fél év-év még sem semmi.

2válaszoló:Hogyan vészelted át a 2hónapot míg meg nem jött?Magától jött meg?

Dolgozunk tesszük a dolgainkat élünk mint a többi családok igaz a kisfiam és a párom nem hagyja hogy szomorkodjam.Akkor a legrosszabb amikor dolgozom végzem a munkám oda figyelek de közben csak azon kattogok hogy miért????millió ?jel???Közben sírdogálok.Nagyon nehéz!

Szép napot írjatok puszi

2013. okt. 9. 10:09
 4/5 anonim ***** válasza:
Talpreflexológus!
2013. okt. 9. 18:06
 5/5 anonim ***** válasza:
Én is Aviva tornát ajánlottam volna, ill. a cickafark teát. Nekem ez tette rendszeressé a ciklusomat.
2013. okt. 10. 08:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!