Utrogestan kérdés?
Figyelt kérdés
Inszeminációm volt, kaptam ezt a gyógyszert, a doki azt mondta hogy 12 napig kell szedjem, gondolom ha megjön, akkor abbahagyom persze, de mi van akkor ha + a teszt, folytassam tovább? vagy ha abba hagyom akkor is, ugye nem lesz baj? (egyébként már van egy gyermekem inszeminációval de akkor nem kellett szedjek utrogestant)2013. okt. 6. 19:42
1/4 anonim válasza:
Ha pozitív a teszt, nem szabad abbahagyni, mert elmehet a baba! Általában a 12. hétig szedetik!
2/4 anonim válasza:
Nekem is a 12. hétig kellett szedni ill. használni, bár nem inszemem volt. Nem lehet hogy rosszul emlékszel és nem 12 napot hanem hetet mondott? Mindenesetre szerintem ne hagyd abba anélkül hogy a dokit megkérdeznéd.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm amúgy ra is van írva a papiromra de ezt el felejtettem megkérdezni hogy ez akkor is így legyen e ha pozitív lesz a teszt, vagyis akkor úgy gondoltam hogy akkor se kell szedni csak utána olvastam az utronak és elbizonytalanodtam ! De majd felhívom a dokit ha + lesz a teszt!
2013. okt. 7. 06:07
4/4 Manka68 válasza:
Szia!
Nekem mindig addig kellett szednem, amíg a terhességet egyértelműen ki nem zárták. Teszttel, de biztosabban vérvétellel. Találkoztam olyan lombikossal, akinek azért ment el a baba, mert a teszt nem mutatta ki, és abbahagyta az utrót.
Azzal viszont nem tudsz bajt csinálni, ha tovább használod, legfeljebb kicsit késlelteti a mensest.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!