Larci002 kérdése:
Closti és utrogestan kinek milyen sikerrel hozta meg a babát?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Hát a férjemmel 4. hónapja próbáljuk összehozni a picit kevés sikerrel. Hál Isten van egy nagyon kedves Dr-nőm aki minden vizsgálatot megcsinált már rajtam, most ott tartok, hogy az előző ciklusomban utrogestant szedtem, de sajnos nem jártunk sikerrel, és most vagyok az első closti kúránál, plusz mercformint szedek inzulin rezisztencia végett. Segítségeteket kérném ha valaki akár hasonló cipőben járt/jár hol tart most és mikorra jött meg a pici? Minden tapasztalatot nagyon várok. Köszönöm!!!2013. júl. 26. 12:33
1/14 anonim válasza:
nekem a Fiam első clostis kúrával 5 szemmel sikerült :)
Második terhességem most februárban 10 szem és duphaston, én is ir-es voltam. Ő már sajnos nincs velünk 14. héten megszakították rendellenesség miatt..
Most ez az első próbálkozós hónapunk. 2 hét múlva válaszolok sikerült-e, mert tegnap volt ovum.. :)
2/14 anonim válasza:
Egyiket se szedem , de a jövőhéten megkapom a Clostit ha minden igaz a dokimtól .
Nagy reményeket várok tőlle , mert rengeteg rengeteg jó tapasztalatokat olvastam eddig róla . :)
3/14 A kérdező kommentje:
Nagyon szurkolok, hogy sikerüljön! :) Én is 5 szemet szedtem és holnap kezdődik az ovu, úgy, hogy nagyon reménykedünk, h meghozza a hatást.
2013. júl. 26. 12:59
5/14 A kérdező kommentje:
Hát az utrogestant én az alacsony progeszteron szintem miatt szedtem, ill. növeli a sárgatest hormont ami pedig kell a megtapadáshoz!!!
2013. júl. 26. 15:22
6/14 anonim válasza:
Na akkor mindent bele ;)
Drukkolok!
7/14 anonim válasza:
Nekünk első hónapban nem, de utána a köv. havi closti kúra után sikerült (egy kicsit felturbósította az orvos, ne kérdezd hány szem és hogy, de összejött), egy tüsző...de szerencsére itt van a most 1 éves kislányunk. Nálunk segített.
8/14 anonim válasza:
Én most tartok a 6. hónapban, eddig sajnos eredménytelenül. A clostytól eddig mindig 2 tüszőm is lett, de "ennyi". A 15. naptól pedig Utrogestant szedek. Remélem ez a hónap végre sikeres lesz. Amúgy IR-em van nekem is.
9/14 anonim válasza:
Tüszőrepesztő szurit nem próbáltátok még? Nekünk ezzel még kombinálva volt. Hátha az segít.
10/14 A kérdező kommentje:
Azt még nem próbáltuk, viszont hallottam már róla! Annyit tudok h azt az x. closty kúra után szokták javasolni, ill, hogy az inszem előtt van bár nem tudom mennyire helyt állóak az információim.
2013. júl. 30. 11:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!