Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Closti és utrogestan kinek...

Larci002 kérdése:

Closti és utrogestan kinek milyen sikerrel hozta meg a babát?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Hát a férjemmel 4. hónapja próbáljuk összehozni a picit kevés sikerrel. Hál Isten van egy nagyon kedves Dr-nőm aki minden vizsgálatot megcsinált már rajtam, most ott tartok, hogy az előző ciklusomban utrogestant szedtem, de sajnos nem jártunk sikerrel, és most vagyok az első closti kúránál, plusz mercformint szedek inzulin rezisztencia végett. Segítségeteket kérném ha valaki akár hasonló cipőben járt/jár hol tart most és mikorra jött meg a pici? Minden tapasztalatot nagyon várok. Köszönöm!!!

2013. júl. 26. 12:33
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Nekünk egyből adták a tüszőrepit a Kááliban. És szerintem felesleges várni több clostis kúrát. Esetleg kérdezzetek rá. Árban sem olyan vészes, kb. 6-7.000,-Ft volt.
2013. júl. 30. 14:20
 12/14 anonim ***** válasza:
Sziasztok! A hogorbe szerint tul vagyok a peteeresen de tegnap a doki meg tovabbi 3 tuszot latott... Egy 24es, egy 18as es egy 16os... De a hom mar 3 napja fent van. Ez szerintetek igy normalis? Mar voltam clostis (ketszer is) de jo volt ha akar 1 szabalyos szelu tuszom volt.. A hasam egy hete szurkal folyamatosan, de mar tegnap fele annyira se fajt mint eddig.
2013. júl. 31. 08:28
 13/14 anonim válasza:

Sziasztok! Remélem figyelitek még ezt!! :)

Én is closti-utro párost csinálok...

Most járok a ciklusom 29. napján..

Fájdogál a hasam, derekam, de nem jött meg....

tegnap csináltam tesztet de negatív lett

már ma használom a utrot 14 napja... vajon meddig lehet ezt használni.... és akkor most csak késik? még megjöhet a harmincadik, napon? reménykedek benn hogy baba van a háttérben!!! Segítsetek!!

2013. szept. 29. 15:56
 14/14 anonim ***** válasza:
sziasztok, mi a helyzet veletek? én most csinálom az első closty kúrát, az utrogestan kúpot is kiírták, de azt mondták csak + teszt után használjam
2013. okt. 28. 16:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!