Hogyan zajlik az inszemináció?
az is lehet, hogy nem kell szúrni, csak a tüszőrepesztőt (vékony kis tű, előre töltött fecskendő, nem nagy valami tényleg, pedig én aztán rettegek a szúrástól)
nekem nem kellett szúrnom mellé semmit, csak a clostyt szedtem 5 napig.
Szia!
Nekem két inszeminációm volt, mindkettőnél csak closti volt a stimu, az egyetlen szuri a tüszőrepesztő volt, amit 36 órával előtte kellett beadni, akkor még elmentünk az ügyeletre, ahol szépen beadták.
A lombikoknál végig szúrni kellett, akkor azt mondtam, én ugyan nem rohangálok sehova, az elsőt megmutatták, a másodikat én adtam be magamnak az asszisztensnő felügyeletével, a többit már otthon egyedül. :-)
Nem izomba kell adni, hanem bőr alá, pocakba, ahol amúgy is van mindenkinek egy kis zsírpárna, meg sem éreztem. :-)
Ha hadilábon állsz a tűvel, akkor meg tudod oldani, hogy beadják valahol, ne parázz előre. :-)
Az inszem tényleg nem nagy cucc. :-)
Bár nekem a lombikok sem számítottak annak, csak anyagilag. :-/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!