Inzulinrezisztencia és inszemináció?
megcsinálják persze. Inkább neked lenne fontos, hogy kezelve legyen, mert addig sajnos kétesélyes... Lehet, hogy sikerül, de az is lehet, hogy nálad pont elég ahhoz, hogy akadályozza a megtapadást mondjuk.
(nekem nem is jött össze addig, amíg helyre nem rakták)
Sziasztok,engem 3 éve kezelnek IR,PCO és pajzsmirigy alulműködésem van ami decemberben derült ki azóta most kezd beállni a jó szintre.
Azt mondta az orvosom ha foglyok sikerülnie kell...hiába volt jó a progrszteron szinten nem lettem terhes:(( holnap megyek vissza mert az atjarhatosagi nem volt még de ha ez is rossz lesz akkor szomorú leszek nagyon :((
Szurkolok hogy sikerüljön az inszeminacio
Kedves utolsó, nekem is ez volt, PCOS, IR, PM, én fogytam is, de 53 kilósan sem lettem terhes, pedig rendbejött a TSH-m is, és az IR-em is (szigorú diétával, nem szedtem gyógyszert), hormonok is jók voltak, aztán az inszemek sem sikerültek, ha azzal sem jön össze, ne várj sokáig, irány a lombik! Nekem elsőre megmaradt.
A kérdezőnek annyit szerettem volna, hogy nekem megcsináltak két inszemet is, mikor kiderült az IR-em, szóval megcsinálják, próbacseresznye alapon, mert esély van rá, de ne éld bele magad nagyon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!