Magyarországon kb hány sikeres fagyasztott lombik gyerek van?
Megint 6-os vagyok (+8,10). Sajnálom, hogy így alakult.
Biztos, hogy rendesen kivizsgáltak? Én ha nem néztem volna utána neten, tolták volna a lombikokat pl anélkül, hogy inzulinrezisztenciára leteszteltek volna. Magamtól mentem el, mert a doki ránézésre közölte, hogy nekem biztos nincs olyan bajom. Hát aztán de. Meg a D-vitamin tesztre is magamtól mentem, arról is kiderült, hogy az alsó határérték fele a D-vitamin szintem. Persze mindezt magánlaborban, hiába fizetem a TB-t 10 éve elég rendesen. Szóval nézz utána, mindent vizsgáltass ki, nem feltétlen kell rábíznod magad egy-egy orvosra, és szerintem csak utána ugorj bele a következő lombikba. Ja, az elején a PCOS-re is közölte a doki, hogy én tuti nem, aztán kiderült (az végül náluk), hogy egy enyhébb ugyan, de fennáll nálam..
Kitartást neked!
Lelki okok miatt a méh nyálkahártyája olyan állapotú, hogy a petesejt nem tapad meg. Az orvosoknak a lelki felkészítés nem érdekük, hogy minél több jól fizető lombikos beavatkozást végezhessenek. De finoman szólva is kívül esik szakmai hatáskörükön az időrabló lelkizés. Ingyenes tanácsadást tudok javasolni: mikrobaby@gmail.com
A facebookon is: Bianka Mikrobaby
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!