Hogy is van akkor ez a hőgörbe? Ma kezdem el csinálni, valaki magyarázza már el légyszives, és hogy mikor kell együtt lenni?
Figyelt kérdés
2013. szept. 30. 08:51
1/4 anonim válasza:
Minden reggel ébredés után mérd a hődet,én hüvelyben mértem,ott a legpontosabb.Lehetőleg ugyanabban az időben,persze hétvégén én nem keltem fel ezért hamarabb :)Amikor leesik a hőd,akkor van peteérés,Igazából előtte egy nappal,és utána egy nappal érdemes együtt lenni.Nekem elég rendszertelen ciklusaim vannak,úgyhogy mikor tudtam ,hogy a héten peteérés várható 2 naponta együtt voltunk,ez a legbiztosabb.Ha felmegy a hőd,akkor már túl vagy az ovuláción.Linkeljek neked egy sikeres,és egy sikertelen görbét?Én mikor kezdtem szerettem másokéból tanulni.
2/4 anonim válasza:
Ha homerozol,mindenkepp tudnod kell:reggel ugyanabban az idoben,higanyos homerovel,mielott meg mocorognal,a homerot meg este razd le,ne meres elott,lehetoleg szajban,tehat legyen a csaldtol elkulonitett homerod.
Figyeld a mehszajat es a mehnyaknyakot.
Peteeres elott egy kicsit leesik a ho majd utanna kicsit felmegy.
Itt nalam okosabb elmagyaraz mindent.
3/4 anonim válasza:
Ja elfelejtettem,mindenképp figyeld milyen folyásod van,a tojásfehérjés a tuti!!Akkor a párod katonái tovább életképesek maradnak odabent!
4/4 anonim válasza:
Nem kell felkelned,merd mindig ugyanabban az idoben de ha megteheted utanna meg visszaaludhatsz.En 5 kor merem de ha tehetem akkor meg visszaalszok.Dehogy kelek fel ezert, ha nem muszaj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!