Aug 10-én volt utoljára menzim. Aug 20-an és 27-en együtt voltunk a párommal védekezés nélkül azóta nem jött meg.5tesztet csináltam Ezen a hét pénteken csináltam az utolsót (Clear Blue digitális tesztet), de mind az 5teszt negatív. Lehetek terhes?
Elméletileg 7.hétben járnék ha az utolsó menstruaciótól számolom és azt veszem észre magamon, hogy nő a hasam, ez lehetséges? (Pedig 5teszt negatív) nem tudom mi történik, kérlek titeket segítsetek a válaszokkal!
Ui:Voltam dokinál szep 25en amíg nincs pozi teszt nem csinál uh-t, cisztam nincs!
Egy biztos, hogy aug. 20-án vagy 27-én nem eshettél teherbe, mert akkor már bármelyik teszt, még a legagyibb is pozitív lenne. Valószínűleg kimaradt az a mensid, amelyik a nem várt lett volna (és valószínűleg tüszőérésed sem volt). Nem szoktál lázmérőzni? Sokat elárul a ciklusról, pl. ha valamikor hajlandó helyrerázódni a ciklusod spontán, akkor jó lenne tudnod, hogy most van ovud, a mensi csak azután fog megjönni.
Ismerősöm pl. úgy lett terhes, hogy egy évig nem volt normális mensije, és aztán nem is lett, mert az első normális ciklusában teherbe is esett.
Ha nem sikerül a pozitív teszt a későbbiekben sem, és a ciklusod sem rázódik helyre, akkor igenis menj vissza a dokihoz, de ne azzal, hogy vajon terhes vagy-e, hanem hogy legyen szíves kivizsgálni, miért nem jön meg x hónapja.
Nem szoktam hőmérőzni, mert iszonyatosan rendszertelen a menzim. Csak próbáljuk belőni a megfelelő időpontot, de ezek szerint nem sikerült! :( most kicsit elszonytyolodtam hogy nem vagyok babós, már nagyon vágyunk rá! :) A dokihoz meg mindenképp vissza megyek ha a kedves párom visszajön az üzletiútról... :)
Csak azt nem értem, hogy akkor miért nem jön meg!!??? Ennyire hormon zavaros lennék? :(
Ha folyamatosan rendszertelen a mensid, akkor tényleg kellene egy alapos kivizsgálás, mert biztos hormonális alapú probléma. A lázmérőzést se dobd sutba, a görbéből sokminden kiderülhet, ugyanis az, hogy éppen hogyan alakul az ébredéskori hőd, sokat elmond a hormonháztartásodról. Érdemes utánaolvasgatni a neten, laikusok számára sem kínai leírásokat lehet róla találni.
És mindenképp orvos! Nem tudom, a jelenlegi nőgyógyászod tud-e a rendszertelen ciklusodról, de mindenképpen fel kellene világosítanod, ha pedig nem foglalkozik veled megfelelően, akkor válts.
És nehogy kétségbe ess, egyáltalán nem vagyunk kevesen, akiknek hormonális problémák miatt nem működik tökéletesen a ciklusuk, de ha megvan a kiváltó ok, lehet kezelni, és jöhet a baba.
Miért nem egy orvost kérdezel meg?
Szerinted itt bármelyikünk is tudja h terhes vagy-e vagy sem? Csak tippelni tudunk.
Szerintem ennyi negatív teszt után nem vagy terhes, de lehet h tévedek. Ezért keress fel egy dokit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!