Most elszúrtam? Terhes lehetek?
Figyelt kérdés
Rezia-t és Augmentin DUO 875mg/125mg szedek és nem rég olvastam hogy a két gyógyszer bekavarja egymást..Én ezt értem is,hiszen benne a tájékoztatóban,de azért olyan sok példa nincs rá hogy valaki terhes lett volna így,ennél fogva megnyugodtam.Csak az a bajom hogy én egyszerre vettem be a kúrám alatt mindig a tabit és Augmentint..Ez befolyásol valamit,vagy jelentéktelen?Nem védekeztünk másképp a kúra alatt..2013. aug. 28. 18:54
1/3 anonim válasza:
Igen, sajnos elegge befolyasolja hisz antibiotikum szedese eseten mindenkepp kiegeszito vedekezes kell. Ha most nem szeretnel babat, akkor nagyon remenykedj, hogy nem sikerult, ket het mulva csinalhatsz egy tesztet is. Legkozelebb pedig mindenkepp vedekezzetek pluszban, ha ilyeneset van.
2/3 anonim válasza:
Igen terhes lehetsz, nem véletlen van beleírva a betegtájékoztatóba...
Hidd el még arra is van példa, hogy valaki fogamzásgátló szedése mellett is teherbe esik.Úgy, hogy nem szedett mellé semmit és bevette rendesen
3/3 anonim válasza:
Nem az a baj, hogy egyszerre vetted be. Ha 4 óra eltéréssel veszed be, akkor is gyengíti az antibiotikum a fog. gátló hatását. Mit nem lehet azon érteni, amit leírnak? Lehet, hogy nem "gyakori", de ha 20-ból vagy 100-ból te vagy az az egy, akkor jobban érzed magad, hogy nem 100-ból 100? A te sorsodat illetően mi a különbség???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!