Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Ovulációs teszt mindig negatív?

Ovulációs teszt mindig negatív?

Figyelt kérdés

Elég rendszertelen a menstruációm, 28-36 nap közt váltakozik.

2.hónapja használok tesztet, előző hóban azt gondoltam lekéstem a peteérést,mert mindig nega volt.

most elkezdtem már a 7ik napon,biztos ami biztos, de már második napja csak alig-alig látható a második csík.

Mikorra kéne erősen látszania a második csíknak?

mivan,ha nem lesz erősebb a második csik???

(4.hónapja probálkozunk)

2013. szept. 27. 18:28
 1/3 anonim ***** válasza:

Egész a 18-ik napig próbálkozhatsz, a 7-ik nap kicsit korai volt, bőven elég a 13-ik napon elkezdeni, hiszen 28 naptól csak több a ciklusod.

Attól hogy még erősebben látszodik még nem jó, nagyon erősnek, vagy erősebbnek kell lennie a kontroll csíknál.

2013. szept. 27. 20:11
 2/3 anonim ***** válasza:
Próbálkozhat 18. napon túl is, nekem pl. ebben a hónapban is a 19-20-21. napon volt poz. az ovulációs tesztem. 31. napra jött meg pont
2013. szept. 27. 22:34
 3/3 anonim ***** válasza:
folyt.: pont ma. Sajnos, mert "már" 4. sikertelen hónap volt.
2013. szept. 27. 22:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!