Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Folyton puffadt has mitől lehet?

Folyton puffadt has mitől lehet?

Figyelt kérdés
2 hónapja próbálkozunk babával,1 hete csiáltam utóljára tesztet negativ volt. PCOS-s vagyok, ezért elég rendszertelenül menstruálok, augusztus 19-én jött meg utoljára. Már kb.1 hónapja folyton fel vagyok puffadva lehet a PCOS miatt van?

2013. szept. 25. 16:44
 1/5 A kérdező kommentje:
egyébként sovány vagyok, 160 cm 50 kg, és a hasam meg nagy puffadt mitől lehet szerintetek??
2013. szept. 25. 16:46
 2/5 anonim ***** válasza:
akár lehet aa PCOS-tól is, de lehet gultén vagy laktóz intoleranciától, érzékenységtől. Gyakori PCOS mellett, söt van hogy ez a kiváltó oka. hármas kezelést csinálod? anélkül kicsi az eésly a babára de ha siekrül is kezelés nélkül nagyon nagy az esély a vetélésre.
2013. szept. 25. 18:02
 3/5 A kérdező kommentje:
igen fél éve csinálom a 3-as kezelést
2013. szept. 25. 18:21
 4/5 anonim ***** válasza:

szia

én is PCOS vagyok

nekem is jelentkezett puffadás de csak akkor amikor meforalt kezdtem szedni. pár hétig tartott (azelőtt egyébként soha nem puffadtam azt sem tudtam milyen érzés)

így gondolom a PCOSnek lehet köze hozzá

amikor teherbe estem egyébként kb 3 hónapban pár hétig szintén puffadtam, nagyon rossz volt

ja és én is nagyon sovány voltam 168 cm-hez 48 kg társult

2013. szept. 27. 08:44
 5/5 anonim válasza:
Szia! Én is PCOS-es vagyok. Már 10 éve, hogy diagnosztizáltak. Az elmúlt 1 évben jelentkezik nálam is puffadás, olykor erős fájdalommal. Kifejezetten ételekre, italokra nem rosszabb vagy jobb, de hidegre érzékeny (fáj), melegre javul. Valahogyan összefügghet a PCOS-sel. Amióta puffadok, azóta az inzulinos remegés is egyre gyakoribb. A Metformin jellemző mellékhatása a puffadás (A cukor felszívódását akadályozzák a belekben, így has puffadást, fokozott gázképződést okozhat, ami hasi fájdalmakhoz vezethet.), de pl. én nem szedem és nem is szedtem soha mégis fennáll a probléma.
2013. okt. 1. 12:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!