Pajzsmirigy endokrinológia vizsgálat hogyan zajlik?
Figyelt kérdés
Csak izotóp vizsgálat van? Pénteken kell mennem, de lehet, hogy terhes vagyok. (nem jött meg) Hétfői teszt negatív, pénteken csinálok egyet. Kihagyják az izotópos vizsgálatot ha pozitív a tesztem és más vizsgálat is van, vagy inkább szóljak oda telefonon és ne menjek?2013. szept. 25. 10:08
1/3 anonim válasza:
Nálunk (Szlovákia) így zajlik:
-vérvétel
-nyaki uh.
-súly és vérnyomásmérés
- meg a doki tapogat valamit a nyakamon..
Legfontosabb a vérvétel! Ha terhes vagy akkor meg duplán fontos,hogy elmenj,mert ha gond van kell a hormonpótlás.
18 hkm
2/3 A kérdező kommentje:
Akkor ez az izotóniás vizsgálat nem is volt? Mert nekem valami olyasmit mondogattak. Persze mindenképp szeretnék menni, csak kíváncsi voltam, hogy nem-e csak az az egy dolog van egy napon.
2013. szept. 25. 10:39
3/3 anonim válasza:
nekem is "csak" ennyi volt, mint az első válaszolónak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!