Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » INOFOLIC POR? Kinek segített?...

INOFOLIC POR? Kinek segített? Itta már valaki? Tapasztalatok?

Figyelt kérdés
2013. szept. 23. 17:18
1 2
 11/14 Niki444 válasza:

Sziasztok.. én 20 napja iszom a port. kb 3-4 napja napi 20 perces alhasi görcsök vannak. az orvosom azt mondta hogy azért mert peteérésem van. ez mellett decembertől a Duphastont is szedem.

mennyi idő után sikerült nektek a BABa??? Légyszi írjatok

2014. ápr. 10. 19:11
 12/14 anonim válasza:
Sziasztok! Én tegnap kezdtem el inni,szeretném megkérdezni,hogy sikerült-e azota valakinek még a babuci?Én mellette napi 2 Clostyt is kell szedjek hérfőn pedig ultrahangra megyek,hogy viselkednek a töszök :) Niki? neked sikerült?
2014. ápr. 24. 19:21
 13/14 Niki444 válasza:
Nem, sajnos még mindig semmi:( holnap készülök venni Palástfű nevű teát - azt olvastam hogy az is segít. azt az ovuláció napjától kell inni napi 2x. gondolom a mensiig. ezzel valakinek tapasztalat?
2014. máj. 11. 19:01
 14/14 anonim ***** válasza:

Sziasztok,

sikerült akkor valakinek a teherbeesés? :)

2022. okt. 10. 08:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!