Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » 3. és 20. napi vérvétel -...

3. és 20. napi vérvétel - SZTK vagy magánlabor?

Figyelt kérdés
Ma voltam sztk-s 3.-ik napi vérvételen, és azt mondták, 4-6 HÉT !!!!!! míg meglesz az eredmény. Ez egyszerűen képtelenség, másnak is ennyit kellett várni? Vagy esetleg tudtok olyan magánlabort ahol emberi áron csinálják meg ezt?
2013. szept. 16. 15:14
 1/5 anonim ***** válasza:

Honnan írsz? Mit értesz "emberi áron"?

Igen, az SZTK-s vérvétel esetén ennyi a várakozási idő. Ez magánlaborban kb. 3 nap. Én is magánban csináltattam, és nem bántam meg. Ráadásul nekem D vitamin szintet is nézetnem kellett, amit az állami egészségügy keretében sehol sem csinálnak. Minden megyeszékhelyen van magánlabor, akik fix árakkal dolgoznak, amit a honlapjukon fel is tüntetnek. Így előre ki tudod számolni, hogy mennyibe fog kerülni.

2013. szept. 16. 15:32
 2/5 anonim ***** válasza:
Ez nagyon labor válogatja mert nálunk is 2 -4 hét lenne mire megjönne az eredmény de a 40 km arrébb lévő laborba már aznap délután megvan az eredmény és nem magánlabor 1 ft sem fizetek ért. A dokim oda tartozik és még az eredményemet is elhozza.
2013. szept. 16. 16:16
 3/5 A kérdező kommentje:

Budapest, és emberi ár az nekem mondjuk max 10 ezer Ft - ha egyáltalán van ilyen hely. Mert eddig amiket találtam, ott kb 20-25 ezerre jönne ki...

Hát én teljesen ledöbbentem ezen az átfutási időn. Siralmas és felháborító :( ezt kapom a sok év alatt befizetett pénzemért...

2013. szept. 16. 16:20
 4/5 anonim ***** válasza:

[link]

Én itt szoktam csináltatni az inzulinos vizsgálatot. Az 6000 ft szokott lenni gyorsak pontosak. De ahogy néztem olyan 2000ft/ hormon. Tehát igen csak zsebbenyúlós :( 2-es voltam

2013. szept. 16. 19:34
 5/5 anonim ***** válasza:
Debrecenben reggel levették, és 11 óra fele mehettem az eredményért, onnan pedig vissza a dokihoz megbeszélni a továbbiakat. Nem is értem mi tart ennyi ideig nállatok.
2013. szept. 17. 08:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!