3. és 20. napi vérvétel - SZTK vagy magánlabor?
Honnan írsz? Mit értesz "emberi áron"?
Igen, az SZTK-s vérvétel esetén ennyi a várakozási idő. Ez magánlaborban kb. 3 nap. Én is magánban csináltattam, és nem bántam meg. Ráadásul nekem D vitamin szintet is nézetnem kellett, amit az állami egészségügy keretében sehol sem csinálnak. Minden megyeszékhelyen van magánlabor, akik fix árakkal dolgoznak, amit a honlapjukon fel is tüntetnek. Így előre ki tudod számolni, hogy mennyibe fog kerülni.
Budapest, és emberi ár az nekem mondjuk max 10 ezer Ft - ha egyáltalán van ilyen hely. Mert eddig amiket találtam, ott kb 20-25 ezerre jönne ki...
Hát én teljesen ledöbbentem ezen az átfutási időn. Siralmas és felháborító :( ezt kapom a sok év alatt befizetett pénzemért...
Én itt szoktam csináltatni az inzulinos vizsgálatot. Az 6000 ft szokott lenni gyorsak pontosak. De ahogy néztem olyan 2000ft/ hormon. Tehát igen csak zsebbenyúlós :( 2-es voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!