Akinek ebben a ciklusban lesz/ volt inszeminációja: izgulunk együtt?
Én ma vagyok a 6. ciklusnapon.
A 4. óta szúrom a Meionalt; elvileg 8-10-et összesen.
Napi egyet.
Hétfőn, a 8. ciklusnapomon megyek először UH-ra.
Szerintem kb. a jövőhét hétvégén lesz az inszem: Péntektől hétfőig bezárólag kellene meglennie.
Vasárnap van a 14. ciklusnapom; és repesztő nélkül a 13.-on szoktam repedni.
Jó lenne ha hétvégén csinálná a doki; így nem kéne hiányoznom melóból. Így is érdekes lesz megoldanom hogy nem emelek; hajolok; nyújtózok.......
Nekem ez lesz az első; nagyon izgulok! :-)
ja értem kérdező! nagyon sajnálom!!és hogyan tovább??mikor mész dokihoz?
Manó!
sziasztok!
mizus veletek?vagy már nem ír senki?
én holnap megyek uh-ra! kíváncsi leszek mit mond a doki! vasárnap hétfőn éreztem mintha ovum lett volna! remélem nem az volt!
Manó!
Sziasztok!
Kitty:miért nincs értelme az inszem,lombiknak?ezt most bocs de nem értem!vagy ebbe a ciklusba vagy soha?léci írd már meg!
Manó!
Sziasztok!
Én is írtam már ide régebben. Lujzacica a felhasználónevem:-)
Sajnos nekem ebben a hónapban a Merional-tól egy barab tüszőm sem lett! Nem csinálták meg. Majd következő hónapban! Akkor Closty-t kapok., de azárt mindenkinek drukkolok:-)
Sziasztok! kitti, nekem is egyből lombikra kell mennem sajnos, nem lesz több inszem.
NEkünk a sperma olyan rossz, hogy nincs értelme.
Ma megyek a dokimhoz, megírja a kórtörténetemet, megbeszéljük hogy melyik meddőségit ajánlja, aztán irány. CSak össze kell spórolni előtte az árát; úgy tudom 100.000- 150.000Ft egy lombik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-((((((((((((((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!