Akinek ebben a ciklusban lesz/ volt inszeminációja: izgulunk együtt?
Én ma vagyok a 6. ciklusnapon.
A 4. óta szúrom a Meionalt; elvileg 8-10-et összesen.
Napi egyet.
Hétfőn, a 8. ciklusnapomon megyek először UH-ra.
Szerintem kb. a jövőhét hétvégén lesz az inszem: Péntektől hétfőig bezárólag kellene meglennie.
Vasárnap van a 14. ciklusnapom; és repesztő nélkül a 13.-on szoktam repedni.
Jó lenne ha hétvégén csinálná a doki; így nem kéne hiányoznom melóból. Így is érdekes lesz megoldanom hogy nem emelek; hajolok; nyújtózok.......
Nekem ez lesz az első; nagyon izgulok! :-)
Sziasztok Lányok!
Köszi, hogy próbáltok vigasztalni, de érzem, ez most nem jött össze, már lelkileg készülök az újabb inszemre.
Kedves kérdező: Nagyon szorítok Neked!!!
Szegénykém! :-(
NA akkor most rádkontrázok; mert lelkileg nekem már a lombikra kell készülnöm, pedig tegnap este volt az első inszemem:-(
3M-t kaptam vissza, az nagyon kevés; de hát nem lehetetlen.
Ma van a 11. ciklusnapom, a 28.-ig Utró, 29. napon teszt, aztán meglátjuk.
Azt mondta, ha nem sikerül, akkor nincs értelme ilyen spermaszámmal több inszemnek, menjen a lombik. :-( Szóval igyekszem pozitív lenni, de kicsit el vagyok kenődve. A hasam érzékeny. Tegnap este még meg voltak a tüszőim, 8.3 mm-re nőtt délután óta (akkor 7.3 mm volt!!) a nyálkahártyám. Éjjel, vagy ma repedek (most fáj is, úgyhogy lehet hogy mostanában). Legalább volt ideje odaérni a fiúknak! :-)
Ma este rásegítős szeeeee..x.
Lányok, hatalmas drukk mindenkinek, és hatalmas drukk magamnak!
Semmi pecsét egyébként.
Hogyhogy 3M-t kaptál vissza? Inszeminációnál ilyet is mondanak? Nekem semmit nem mondtak, csak megcsinálták.
Drukkolok, hogy sikerüljön!!!
3 millió spermát kaptam vissza, ami nem túl sok hogy finoman fogalmazzak, de remélem felrázta őket a centrifuga, és még inkább felturbózta a vitaminos oldat.
Nem tudom számít-e, de én maszek dokinál volta, tokkal -vonóval 48.000volt az inszem+ a gyógyszerek. Ennyiért igazán mondhat ezt-azt...
Nekem ég -csíp a mellbimbóm ha hozzáérek; remélem ez azt jelenti hogy sikerült!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A hasam fura, de gondolom a beavatkozás miatt.
Én hétfőig pihenek; sokat fekszem.
Veletek mi újság?????????????
Kitti, hogy vagy?
Aki már egyszer tesztelt 10-essel, mi újság? Gondolom nézted utána is.
Lányok, senkinél semmi tünet???????????????????
Nekem iszonyú érzékenyek a mellbimbóim!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ég/ szúr ha hozzáér valami. Lányok, én nem is akarom elhesegtni a gondolatot, igenis ezen jár az agyam egész nap: hogy most sikerült, és végre kismama vagyok! :-)
Ma van a 4. nap...:-)
szia kedves kérdező!
hát én nem adok a jelekre! mert annyira csalóka! nekem is fáj a mellem már 3 napja főleg este !ma reggel felkelés előtt kicsit mintha görcsöltem volna! magas a hőm 37,4 volt ma reggel! de ez szerintem a kúptól!vagy nem tudom! már kétségek közt vergődők de komolyan nekem is állandóan ezen kattog az agyam! meg fogok zakkani! nem bírom én ezt! még van 3 napom! ma vagyok az inszem után 11-12 dpo-n! de nem tudom mi is lesz! tesztet csak holnap veszek de nem tudom mikor csinálom meg! lehet nem is fogom! főleg ha a mellem a nem várt előtt nem fog fájni mert akkor tudom meg fog jönni! meg a hő is mutatja! bár most ez a kúp nem tudom mit befolyásol! tudnátok ebbe segíteni??? hátha le tudnám magamba tisztázni!!
első voltam!Manó!!!
Szia Manó!
Nem te tettél fel itt egy kúpos kérdést? Már arra is válaszoltam!
Én egy éve, a ciklusaim 2. felében Utrózok, és nekem semmilyen mellékhatása sincs!
Azt hiszem legalábbis......
Nekem a mellem hol úgy fáj hogy majd bele őrülök, a következő ciklusban meg semmi. Ez a mellbimbófájdalom ez új, ezért is reménykedek nagyon!! NAGYON!!!!!!!! :-)))))))))
A többi tünetre én sem adok! Kívánom neked hogy terhes legyél!!!!!!!!!!!!! Szerintem áldozz be egy digitális tesztre, és húzd a tesztelést amíg csak bírod, akkor nem hazudik a teszt!!!!!!!!! Zebrásodást magunknak! :-)
Szia! Szegénykém, biztosan nagyon rossz:-(
Akkor szorítok nagyon elsejére! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!