Egy méhen kívüli terhesség (eltávolított petevezeték) és egy vetélés után ti még próbálkoznátok természetes úton, vagy inkább lombik?
Méhenkívüli után jött az újabb méhnkívüli! Petevezeték hiányában mentem utána lombikra. Nagyon gyorsan sikerült,3-as ikreket szültem! Tehát összejöhet a 3 gyerek! :))
Ne várjatok, felesleges, vágjatok bele a lombiba, sok idegeskedés és várakozás helyett válasszátok a tuti sikert!
Sok szerencsét!
Én 36 éves vagyok . Tavaly nyáron volt egy méhen kívüli terhességem, amit korán észrevettek ezért nem kellett műteni, gyógyszerrel megszakították .Idén tavasszal lettem ismét terhes - már nagyon aggódtam hogy valami bajom van - , de sajnos 6 hetesen május elején elvetéltem .Ekkor adtam fel - még menstruációt sem írtam fel .Jelenleg 19 hetes terhes vagyok , a pontos időt nem tudjuk mivel az egyetlen menstruációt ami a vetélés és a baba között volt , nem írtam fel, DDDD :)
Szóval én azt mondom, ne add fel , próbálkozzatok még min fél évig , próbálj egészségesen éli, jól érezni magad és magatokat . Jah, mi tervezünk még min 2 gyermeket , most azon durrokolok hogy természetes úton tudjak szülni, hogy következő jöhessen amikor csak akar .:)
Még egy fontos dolog ! Nálam az első terhességi vérvizsgálatnál derült ki hogy olyan szintű pajzsmirigy alulműködésem van, amivel elméletileg teherbe sem tudtam volna esni - gyógyszert kell szednem rá . Én kivizsgáltatnám magad a helyedben , ilyen irányban is - ki tudja lehet hogy nálad is erre fele van a megoldás .
Sok szerencsét és minél előbbi gyermekáldást kívánok !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!