Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Gyereket szeretnénk, de nincs...

Gyereket szeretnénk, de nincs petevezetékem. Hogyan tovább?

Figyelt kérdés

A héten műtöttet polippal, és ki vették a bal petevezetékemet, a jobbra pedig azt mondták, hogy teljesen elzáródott. Kettő éve szeretnénk babát. Hogyan tovább?

Kaáli intézetet hívjam fel? Van Pesten más ilyen intézet is? Ti hogy csináltátok? Hogy működik? Az első konzultáció is pénzbe kerül? Mennyi időt kell várni míg elkezdenek veletek is foglalkozni? Férjetek hogy viselte? és Ti?

Minden egyéb gondolat is jöhet.

Köszönöm a válaszokat!

2013. szept. 1. 06:44
 1/5 anonim ***** válasza:

Igen, hívd fel a Kaálit kérj konzultációs időpontot. Azt hiszem először kellett 10 ezret fizetni és többet semmit, ugyanis a TB támogatja a beavatkozást 5 alkalommal.

Ha nincs nagy várakozás akkor gyorsan kapsz időpontot. Mivel nálad egyértelmű a helyzet azonnal a lombik beültetésről fogtok beszélni (inszemináció kizárva) és ha szerencséd van akár 1-2 mentsruáció után már indulhat is a program!

Persze ha nincs más problémád/problémátok!

Neked lesz hormonális vérvétel, férjednek andrológia, sperma vizsgálat, meg még 1-2 vizsgálat mindkettőtöknek, és ha minden OK. akkor indulhat a buli! :)

Nekem októberben volt az első konzultáció, decemberben egy sikertelen beültetés, márciusban iker terhesség! Most ovisak a gyerekek!

Ja, és egy petevezetékem sincs, de más probléma nem volt.

2013. szept. 1. 08:08
 2/5 anonim ***** válasza:

1. vagyok.

Lemaradt, hogy mi jól viseltük, hiszen évek óta ezt vártuk, meg szerencsére nem volt más baj, nem kellett gógyszert szednünk, stb. Csak nekem egy kevéske hormon szuri, jópár vérvétel, de ezek semmiségek. Férjem csak a spermát jött leadni amikor kellett, ezen kívül más dolga nem volt, ezt meg szó nélkül megtette.

Lényeg, hogy mindig a cél lebegjen a szemetek előtt, és nem kell túl aggódni a dolgot, mert attól becsömörlik az ember (különösen a pasik)

2013. szept. 1. 08:13
 3/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a gyors választ. Gratulálok az ikrekhez.

Elvileg nincs más bajom, most raktak rendbe.

A férjem egy kicsit bizonytalan a lombik miatt, de bízom, hogy egyet ért velem, és belemegy. Igazándiból a sperma leadástól irtózik szerintem.

2013. szept. 1. 08:18
 4/5 anonim ***** válasza:

A Budai Meddőségi Központot is felhívhatod. Ott csak a gyógyszerekért kell majd fizetni(ami nekünk 100000 körülre jött ki), ami a lombikhoz kell. De szerintem lehet, hogy először petevezeték átjárhatóságit csinálnak s ha az megnyitja, akkor lehet természetes uton is.

Az én páromnak is csak spermavizsgálat volt. Októberbe kezdtük és április elsején fogant az első lombikból. A nő része a húzósabb, de az hogy a babám most itt mozog a hasamba, mindent megér.

2013. szept. 1. 11:34
 5/5 A kérdező kommentje:
Hát, a petevezeték átjárhatósági már túl vagyok. A bal egészen átjárható a kuka körül, a jobbról sincs jobb véleménye a nődokinak. Tehát ezt már az orvosok nem fogják nézni.
2013. szept. 1. 12:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!