Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Mekkora az esélyem rá, hogy...

Mekkora az esélyem rá, hogy az első inszeminációm sikerül, és terhes leszek?

Figyelt kérdés
Az OEP 6-ot támogat, de a magán orvosom szerint ha 3-ból nem lesz baba, akkor nincs értelme tovább próbálkozni.

2013. aug. 15. 08:53
 1/9 anonim ***** válasza:
A meddőségiben, ahova jártunk azt mondták, hogy leggyakrabban a 2. sikerül a pároknak. Nekünk a 3. sikerült, de van olyan ismerősöm, akinek az 5. Egyébként hiába mondja az orvosod, hogy 3 után nincs értelme (mondjuk én ezzel eleve nem értek egyet), alap esetben 6 inszemináció a lombik feltétele. Persze attól is függ mi a probléma.
2013. aug. 15. 08:57
 2/9 anonim ***** válasza:
a problémától függ szerintem. Egyébként általában 3 után tényleg lombikot szoktak már. Ami szerintem amiatt nem baj hogy annál sokkal nagyobb az esély igy nem kell még többet csalódni, tovább várni. Persze több a hormon, de nagyobb rá az esély.
2013. aug. 15. 09:04
 3/9 A kérdező kommentje:

Nekem csak a progeszteronom kevés, de Utrogestannal tökéletes minden. A férjem szervezetében van valahol egy gyulladás, amit nem találnak, az andrológiai probléma kizárva. Persze most épp olyan a spermaszám hogy alig éri el az inszemes határt.. 10.5M/ml

A gyulladás miatt van az, hogy spontán nem sok az esély (2 éve próbálkozunk), és 3 inszem után lombikot javasoltak, mivel a fertőzött közeg miatt kisebb a teherbeesés lehetősége, viszont nő a vetélésé...

Szóval nem tudom...

2013. aug. 15. 09:18
 4/9 anonim ***** válasza:

Nekünk sikerült az első, ma már két éves :-)

Viszont nálunk semmi problémát nem találtak egyik vizsgálatnál sem, csak egyszerűen mégsem sikerült.

Sok sikert!

2013. aug. 15. 10:26
 5/9 anonim ***** válasza:

Nekunk a 3. Sikerult.

Baratnomnek a 6.

2013. aug. 20. 13:30
 6/9 A kérdező kommentje:
Az első megvolt, de csak 3M-t kaptam vissza, így ha most nem jön össze, akkor lombik. Hétvégén tesztelek.
2013. okt. 2. 20:42
 7/9 A kérdező kommentje:
Nekem sem sikerült az első.
2013. okt. 5. 08:59
 8/9 anonim ***** válasza:
Szia! Nagyon sajnálom, hogy nem sikerült. Az inszemináció után pontosan hány nappal teszteltél? Vagy vérből is néztek már HCG-t?
2013. okt. 5. 09:29
 9/9 A kérdező kommentje:
18 nappal később, a 17. dpo-n teszteltem digitálissal, szóval tuti az eredmény. Kezdjük a lombikot sajnos.
2013. okt. 5. 11:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!