Méhen kívüli terhesség?

Figyelt kérdés

Egy hete késik a menzeszem.

3 pozitiv tesztem van, max 4hetes lehetek.

Hétfon az orcos huvelyi ultrahanggal nem latott semmit.

estenkent a melleim feszulnek es a bimbom erzekeny. Enyhe alhasi görcaeim vannak.

Nagyon félek, mert szeretnénk a babát. 2hét mulva kell mennem ujabb vizsgálatra. Nem lesz gond ha addig várok???

2013. aug. 14. 17:48
 1/8 anonim ***** válasza:
nagy rá az esély hoyg kroán mentél és azért nem látott még semmit. 6. hét elöttt nem ajánlják a vizsgálatot mivel nem nagyon lehet látni semmit.
2013. aug. 14. 17:52
 2/8 A kérdező kommentje:
Nagyon remélem, hogy csak korán mentem...:-(
2013. aug. 14. 17:59
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha 1 hete késik és 28 napos ciklusod van, akkor 5 hetes vagy. Az utolsó menzesz első napjától számítják. Hüvelyi uh kimutatta volna a méhen kívüli terhességet, ettől nem kell félned. A görcsölgetés rosszabb, még bőven megjöhet.
2013. aug. 14. 19:30
 4/8 anonim ***** válasza:
Én úgy voltam mint te. 2 hét késés után 3 erős poziteszt ellenére semmit nem láttak hüvelyi Uh-on. Méhen kívüli gyanus voltam. Csináltak hcg vérvételt miszerint terhes vagyok, két nap múlva megismételték a hcg szintet, már feleződött, végül 1 hétre rá megjött. 4-5 hetes terhesen korábban nálam már látszódott pár mm-es petezsák. Szóval a legbiztosabb a hcg vérvételből
2013. aug. 14. 20:52
 5/8 A kérdező kommentje:

Mostmar teljesen ossze vagyok zavarodva.Sajnos tul sok a lehetosegek szama.

Nem tehetek mast mint kivarom a kovetkezo vozsgalatot.

Koszonom a valaszokat.

2013. aug. 14. 23:49
 6/8 anonim ***** válasza:
Nem tudsz elmenni egy hcg vérvételre? Az megmondja a választ még a vizsgálat előtt, a lényeg hogy kétnaponta kell levenni a következőt. 2 vérvételből már kiderül! Drukkolok hogy úgy alakuljon ahogyan te szeretnéd!
2013. aug. 15. 15:14
 7/8 A kérdező kommentje:
Idopont kereskor kell szolbi hohy hcg vervetelt szeretnek csinaltatni? Ez ingyenes?
2013. aug. 15. 18:26
 8/8 anonim ***** válasza:
Szerintem nőgyógyászati beutalóval csinálják csak. De lehet, hogy a házidokid is megírhatja, kérdezd meg. Vagy megcsinálják fizetős laborban saját kérésre is.
2013. aug. 15. 19:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!