Nemvárt előtt kissé emelkedő hő, de csak 36,7, de a cicifájás enyhül. Reggel tojásfehérjés, majd vizes folyás. Fejfájás tompán napok óta. Minden hónapban behülyít vmi új tünetegyüttes. Hogy lehet nem megbolondulni ebbe?
nem tom biztosan, dokinéni szt hol van, hol nincs. nekem is felírta a clostit, de még nem kezdtem el, ha most megjön, lehet, h belevágok, bár nagyon félek, h csak megkavarja a hormonháztartásom illetve ikrek is durva lenne, meg áll. nagyon durva mellékhatások lehetnek, neked hogy jött be? néztek uh-on vagy máshogy tüszirepit?
ja még a kérdéshez annyit, h tegnap reggel 36,3 volt a hőm, bár nem emlkszem tutira (lehet, h 36,4-5?) annyi bizti, h elkenődtem, h alacsony, tuti nincs semmi. csak azért kezdtem el mérni, mert kp időtől olyan marhára fájtak a cicik, h az gyanús volt. meg viszkettek. ez utóbbi már elmúlt.
vkinek 5lete erre a nyákos mensi előtti egyszeri váladékra? nekem ez kp időben szokott lenni. most meg holnap vagy azutánra nem várom.. nekem ez marha fura. köszi a választ
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!