Akik régóta vágytok babára, de eddig még nem sikerült. Nektek nem rossz érzés h körülöttetek mindenkinek sikerül csak Nektek nem?
Biztos haamarosan sikerülni fog mindannyiunknak. Igen persze jó nekik de sok másban meg nekem jó és engem legalább annyira irigyelnek egyéb dolgok miatt a kisbabás ismerősök mint én őket. Nekik meg az nem adatik meg ami nekem igen. Mindenkinek más a keresztje.
Utolsó: De szeretnék én még csak 4 hónapnál tartani..... Ez még simán belefér a normális idő intervallumba, sőt azt mondják a magyar átlag a 4-5 hónap teherbeesés szempontjából egészséges pároknál is.
Rossz érzés, persze hogy az. VAn amikor jobban viselem, és imádok babázni, van amikor vérzik a szívem miközben egy "idegen" kisbabát ölelek.
Én attól nem leszek sem szegényebb, sem gazdagabb, sem előbb édesanya hogy bármit is érzek másokkal kapcsolatban.
Én olyankor arra gondolok, hogy a babákból áramlik a babaenergia belém:-) Ami aztán odavonzza az én babámat is.....
Sziasztok, a 7-es vagyok. 2,5 év után terhes lettem lombikkal, első próbálkozásra sikerült. Nem akartunk tovább várni a csodára a semmire, hát belevágtunk. Nem bántuk meg! 13 hetes terhes vagyok, mindketten egészségesek.
"Mi, mai nők mindent irányítani akarunk, meg akarjuk csinálni, véghez akarjuk vinni. Pedig a nőiességünket talán akkor teljesíthetjük ki, ha elfogadjuk, hogy nem rajtunk múlik, ha képesek leszünk passzív, alázatos befogadókká válni."
Sajnos nem tudok egyet érteni. Én teljes egy évig nem akartam irányítani, csak vártam, reménykedtem, semmi hőmérő, ilyen-olyan naptárak meg gyertyázós bohóckodás...de egy idő után odalesz a lazaság, csak a félelem marad, h talán sose lesz gyerekünk, csak a görcs, h lám, a barátnőnek elsőre összejött, én biztos selejtes vagyok. ...és nem jött be az alázatosság sem, sem a türelem, sem semmi, csak az, mikor eldöntöttük, h kézbe vesszük a sorsunkat. Onnantól könnyebb volt, tudtuk, h jó úton vagyunk, azt éreztük, h most végre tényleg csinálunk is valamit a babáért, nem csak várunk, reménykedünk. Persze, kellett hozzá a sors, Isten, (ki hogy hívja) segítsége is. Amikor sikerült, magamban minden létező erőnek megköszöntem.
Kivel mi történt azóta?
Neked gratulálok!:)
Szerencsére azóta megszületett a gyönyörű kislányunk, akit mérhetetlenül imádunk. Hihetetlen jó érzés anyának lenni.Sokat vártunk rá mi is, de sikerült:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!