Volt már peteérésem vagy most mi történik? Nem értem a gőrbémet!
Ó, akkor biztos megvolt az ovu, voltatok együtt még 18-án? :)
És bocsi, hogy ideoffolok, de nekem meg megjött, szerintetek nekem mikor volt az ovum? Vagy nagyon gáz a görbém?
Szia utolsó!
Én nem nagyon tudom értelmezni a gőrbéd,nem is értek hozzá..bocsi. Kivánom h neked is sikerüljön minél elöbb a baba!
Viszont ez az én mostani görbém...
kicsit változtattam rajta a pirosjelőlésü napon volt eddig a vonal,most már a jo helyre huzta be. :)
Ja és iszom ebbe a honapba a palástfü teát.
Jaj, nálam még nem aktuális a baba, nem azért mérem, hanem mert a hormonrendszerem rendetlenkedik. :)
Hűűűű, de neked milyen szép ovud volt! :))
Drukkolok, hogy ne jöjjön meg! =)
Köszi!
Remélem ez a honap sikeres lesz.Mi már évek ota várjuk a babát!Sok mindenen tul vagyok már......na hagyjuk,majd egy bő hét mulva kiderül...:)
Remélem nálad is jol alakulnak a dolgok,de azért lehet hogy nem ártana keresned egy nö dokit! Ha van esetleg más panaszod is! Minden jot!
Köszi, de már 3 éve voltam nődokinál, akkor 2 évet szerencsétlenkedett ő, majd egy éve kerestem egy endokrinológust. :) Most már menstruálok minden hónapban, csak sokszor nincs peteérésem. Előtte 60-90 napos ciklusaim voltak.
Drukkolok nektek nagyon, majd írj, ha van kedved! :)
4 vagyok
Szépen megvolt az ovu a jelölt helyen!
Lehet reménykedni, nagyon szorítok!
Offolónak üzenem hogy sajnos nem volt peteérése ebben a hónapban.
Üdv!
most igy állok! soha nem volt még ilyen magas hőm. napközben 37.2-37.4 szokott lenni.remélem fent is marad....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!