Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Volt már peteérésem vagy most...

Volt már peteérésem vagy most mi történik? Nem értem a gőrbémet!

Figyelt kérdés

[link]

Szájban nyelv alatt mérem. Köszi a segitséget!

2013. aug. 8. 15:43
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Ó, akkor biztos megvolt az ovu, voltatok együtt még 18-án? :)

És bocsi, hogy ideoffolok, de nekem meg megjött, szerintetek nekem mikor volt az ovum? Vagy nagyon gáz a görbém?

[link]

2013. aug. 10. 14:39
 12/17 A kérdező kommentje:

Szia utolsó!

Én nem nagyon tudom értelmezni a gőrbéd,nem is értek hozzá..bocsi. Kivánom h neked is sikerüljön minél elöbb a baba!

Viszont ez az én mostani görbém...

[link]

kicsit változtattam rajta a pirosjelőlésü napon volt eddig a vonal,most már a jo helyre huzta be. :)

Ja és iszom ebbe a honapba a palástfü teát.

2013. aug. 11. 09:27
 13/17 anonim ***** válasza:

Jaj, nálam még nem aktuális a baba, nem azért mérem, hanem mert a hormonrendszerem rendetlenkedik. :)

Hűűűű, de neked milyen szép ovud volt! :))

Drukkolok, hogy ne jöjjön meg! =)

2013. aug. 11. 13:21
 14/17 A kérdező kommentje:

Köszi!

Remélem ez a honap sikeres lesz.Mi már évek ota várjuk a babát!Sok mindenen tul vagyok már......na hagyjuk,majd egy bő hét mulva kiderül...:)

Remélem nálad is jol alakulnak a dolgok,de azért lehet hogy nem ártana keresned egy nö dokit! Ha van esetleg más panaszod is! Minden jot!

2013. aug. 11. 13:56
 15/17 anonim ***** válasza:

Köszi, de már 3 éve voltam nődokinál, akkor 2 évet szerencsétlenkedett ő, majd egy éve kerestem egy endokrinológust. :) Most már menstruálok minden hónapban, csak sokszor nincs peteérésem. Előtte 60-90 napos ciklusaim voltak.

Drukkolok nektek nagyon, majd írj, ha van kedved! :)

2013. aug. 11. 17:13
 16/17 anonim ***** válasza:

4 vagyok

Szépen megvolt az ovu a jelölt helyen!

Lehet reménykedni, nagyon szorítok!

Offolónak üzenem hogy sajnos nem volt peteérése ebben a hónapban.

Üdv!

2013. aug. 11. 22:37
 17/17 A kérdező kommentje:

[link]

most igy állok! soha nem volt még ilyen magas hőm. napközben 37.2-37.4 szokott lenni.remélem fent is marad....

2013. aug. 13. 08:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!