Mennyi az a kg amennyit le kell adni ahhoz hogy nagyobb esély legyen a terhességre?
11 ! Köszi a választ .
Utolsóka drágám !
Most nem a szépség kontra kilóról van szó . Szeptemberben kezdődik az iskola is megtanulsz értelmezni szöveget drágám !
Szerintem nem nagyon határozza meg a kiló a teherbe esést.......bár én csak a magam tapasztalata alapján tudok példázni. Az első (spontán) terhességemnél 52kg voltam sajnos nem maradt meg a baba. Azt mondta a doki szedjek pár kilót fel mert nagyon gyenge a szervezetem. A második babát tudatosan terveztük ő 13hónapra fogant meg és 74kg voltam. Egy gyönyörű szép kisfiam született aki bearanyozza a napjaimat! Most elhatároztuk hogy jöhet a kistesó és 10hónap reménytelenség után végre sikerült várandósnak lennem 84kg-mal. Sajnos a 9.héten elveszítettük a babánkat!
Nem hiszem, hogy a kilók játszottak volna szerepet. Sokkal inkább a hormonokban kell a hibát keresni.
mi bejelentkeztünk egy genetikai központba ahol minden alapos vizsgálaton átmegyünk a sikeres családtervezés érdekében. Sajnos valamiért nem tudom kihordani a babáimat nagyon nagy ajándéknak tartom a kisfiamat hogy Ő köztünk lehet!
A lelki fájdalomnak köszönhetően elkezdtem fogyni eddig 5kg ment le. De csak magam miatt folytatom mert sokkal jobban érzem magam a bőrőmben.
Nagyon sok sok kitartást és mihamarabbi babázást kívánok :)
Köszönöm hogy megosztottad velünk történeted .
Azért tettem fel a kérdést mert találtam néhány oldalt ami erről szólt . És nem tudtam eldönteni hogy valóban megnöveli az esélyt ha mondjuk diétázunk és fogyunk pár kg-t?!
Remélem sikerül nekem is babázni minnél hamarabb . :)
Mindenesetre ártani biztos nem ártasz vele, egészségesebb leszel és ha más nem de legalább ez elvonja egy kicsit a figyelmedet a babavárásról :) Egy új ruhatár, vásárlások mindig sebtapasz :D
És hátha tényleg ez hozza meg az eredményt! Sok sikert :)
Szia!
Szerintem nincs sok összefüggés a kilók és a teherbeesés között. Amikor 65 kiló voltam nem sikerült teherbe esnem. Utána a hormonszuriknak köszönhetően felszaladtam 73 kilóra. Rendeztem az IR-t és 73 kilósan 5 év után teherbe estem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!