Mennyi az a kg amennyit le kell adni ahhoz hogy nagyobb esély legyen a terhességre?

Figyelt kérdés
Hány % ?

2013. júl. 31. 21:21
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Én Ir-es vagyok. Én 171 cm és 89 kiló voltam januárban. Márciustól tartom a diétát és szedem a meforalt. Most nehezen le sikerült fogyni 74 kg-re. A dokim szerint már csak azt a 4 kilót kell ledobnom és kész is vagyunk! Igaz én 7 éve várok az első babámra!
2013. aug. 1. 14:59
 12/21 anonim ***** válasza:
Sziasztok! :) bocsi, hogy beleszólok de hiába vagy 65kg attól nem biztos, hogy szép, kívánatos és boldog nő vagy... mindenkinek szép napot kívánok! :))
2013. aug. 1. 17:37
 13/21 A kérdező kommentje:

11 ! Köszi a választ .

Utolsóka drágám !

Most nem a szépség kontra kilóról van szó . Szeptemberben kezdődik az iskola is megtanulsz értelmezni szöveget drágám !

2013. aug. 1. 18:25
 14/21 anonim ***** válasza:

Szerintem nem nagyon határozza meg a kiló a teherbe esést.......bár én csak a magam tapasztalata alapján tudok példázni. Az első (spontán) terhességemnél 52kg voltam sajnos nem maradt meg a baba. Azt mondta a doki szedjek pár kilót fel mert nagyon gyenge a szervezetem. A második babát tudatosan terveztük ő 13hónapra fogant meg és 74kg voltam. Egy gyönyörű szép kisfiam született aki bearanyozza a napjaimat! Most elhatároztuk hogy jöhet a kistesó és 10hónap reménytelenség után végre sikerült várandósnak lennem 84kg-mal. Sajnos a 9.héten elveszítettük a babánkat!

Nem hiszem, hogy a kilók játszottak volna szerepet. Sokkal inkább a hormonokban kell a hibát keresni.

mi bejelentkeztünk egy genetikai központba ahol minden alapos vizsgálaton átmegyünk a sikeres családtervezés érdekében. Sajnos valamiért nem tudom kihordani a babáimat nagyon nagy ajándéknak tartom a kisfiamat hogy Ő köztünk lehet!

A lelki fájdalomnak köszönhetően elkezdtem fogyni eddig 5kg ment le. De csak magam miatt folytatom mert sokkal jobban érzem magam a bőrőmben.

Nagyon sok sok kitartást és mihamarabbi babázást kívánok :)

2013. aug. 2. 15:53
 15/21 A kérdező kommentje:

Köszönöm hogy megosztottad velünk történeted .

Azért tettem fel a kérdést mert találtam néhány oldalt ami erről szólt . És nem tudtam eldönteni hogy valóban megnöveli az esélyt ha mondjuk diétázunk és fogyunk pár kg-t?!

Remélem sikerül nekem is babázni minnél hamarabb . :)

2013. aug. 2. 16:07
 16/21 anonim ***** válasza:

Mindenesetre ártani biztos nem ártasz vele, egészségesebb leszel és ha más nem de legalább ez elvonja egy kicsit a figyelmedet a babavárásról :) Egy új ruhatár, vásárlások mindig sebtapasz :D

És hátha tényleg ez hozza meg az eredményt! Sok sikert :)

2013. aug. 2. 16:24
 17/21 A kérdező kommentje:
Az biztos ! ;)
2013. aug. 2. 18:11
 18/21 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerintem nincs sok összefüggés a kilók és a teherbeesés között. Amikor 65 kiló voltam nem sikerült teherbe esnem. Utána a hormonszuriknak köszönhetően felszaladtam 73 kilóra. Rendeztem az IR-t és 73 kilósan 5 év után teherbe estem...

2013. aug. 3. 14:19
 19/21 anonim ***** válasza:
Ez egy jó kérdés. Amikor elkezdtünk próbálkozni, kb 70-73kg lehettem (a 154cm-hez), nem menstruáltam rendesen, meddőségiben kötöttem ki, aztán a mensi rendeződött,eltelt kb 2,5 év, találtak ezt-azt, majd azt mondta a doki, hogy azért nem sikerül, mert kövér vagyok. Ekkor már 82 kg voltam. Igazán nem akartam kötözködni, hogy akkor mit keres itt az a sok vékony nő a meddőségin, na mindegy. Fogytam 10kg, majd visszaszedtem 5-t és ekkor 77kg-val estem teherbe. 16kg-t híztam terhesség alatt, szülés után 81,5kg voltam. Mire 5 hónapos lett a kislányom már 90-92kg voltam, most lesz 15 hónapos és azóta is ennyi vagyok, sajnos. A mensim megint rossz, bár most teljesen máshogy rossz, mint régen, voltam dokinál, mehetek újra meddőségibe, mert szeretnénk kistesót, de most másik helyet javasoltak. A doki válasza arra, hogy a kövérség miatt nem esem teherbe az volt, hogy nálam sokkal kövérebb nők is simán teherbe esnek. Nem tudom, hogy a fogyás segített-e, hiszen a próbálkozásunk kezdetén ugyanannyi voltam és mégsem sikerült. Én inkább azt nem szeretném, hogy teherbe esek és még többet hízok, szóval, jövő héten nyaralunk és utána újra megpróbálom a fogyást, ártani nem árt, az biztos. Ha túlsúlyod van, szerintem mindenképp próbálj még terhesség előtt leadni, mert utána csak még nehezebb lesz! Sok sikert a fogyáshoz és a babához is!
2013. aug. 3. 15:16
 20/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm ! :)
2013. aug. 3. 15:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!