Magas inzulin szinttel csinálnak inszeminációt?
Szia!ezek a leleteim:
glükóz 0' 5,7 mmoll/L
glükóz 120' 5,4 mmol/L ezek jók!
inzulin 31,2 mIU/L
inzulin terhelés 120' 81,7 mIU/L
HOMA-IR 7,9
remélem,hogy csütörtökön ad valami gyógyszert a nődoki!mert a meddőségibe csak augusztus végén megyünk.Én is ettől féltem,hogy nem csinálják így meg,de már úgy vagyok vele,hogy ha eddig kibírtam akkor 1-2 hónap már nem számít!köszi a segítséget!
Igen, valóban magas az inzulinod, de legalább a 120-as cukrod nem esett nagyon az éhgyomri alá. Bár jobb lett volna egy három pontos mérés.
Az én dokim ennél alacsonyabb inzulinra is adott gyógyszert (Mercformint), bár nekem a cukrom nagyon le is esett.
Nem tudom, hogy a gyógyszernek köszönhetően, vagy sem (plusz sport és diéta), de az első éles hónapban terhes lettem. Sajnos nem maradt meg a terhesség, azt viszont nem tudom, hogy az IR-nek köszönhetően, vagy csak a természet szelektált.
De gyógyszert szerintem mindenképpen kapni fogsz. Sokan egy-két hónap gyógyszerszedés (plusz diéta, és sport nagyon fontos) sikeresen teherbe estek, holott előtte sokáig nem. Szóval lehet, hogy ez is megoldaná a problémád.
Kitartást, tudom, hogy nehéz elkezdeni.
Ötletekért, hasznos tanácsokért szerintem addig is lépj be ide: Zárt csoport, senki nem látja, viszont rengeteg hozzászólás érkezik a témában:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!