Tartom a 3as kezelést, de mégsem jön a baba. Mi lehet a baj?
Figyelt kérdés
Nem mondom, h néha nem csábulok el és van úgy h kimarad a mozgás, de igyekszem betartani az előírtakat. Ennek ellenére nem akar összejönni a baba. Mi lehet a következő lépés, ami esetleg minél előbb segítene. Inszemináció? vagy azt csak akkor végeznek, ha minden rendben? IRem is van:(2013. máj. 1. 14:34
1/12 anonim válasza:
Mióta tartod a 3-as kezelést? Mennyire voltak rosszak az eredményeid? Van normális ciklusod?
2/12 anonim válasza:
én is azt kérdezném mint az első.
3/12 A kérdező kommentje:
lassan egy éve tartom, vékony vagyok, így fogynom nem kellett.
Ciklusom rendszeres, de az inzulin szintem elég magas volt.
Cisztát nem látott a doki uh-on.
2013. máj. 1. 14:45
4/12 anonim válasza:
1. vagyok. Én úgy tudom, hogy a vékony IR-eseknek nehezebben hat a kezelés. Azóta nem nézték újra, hogy mennyit változott?
5/12 A kérdező kommentje:
Nem. Kérhetem a dokitól h nézzék meg méh egyszer? Lehet h a gyógyszer sem jó? Vagy teljesen mindegy h melyiket szedem?
2013. máj. 1. 14:57
6/12 anonim válasza:
Nekem 3-4 havonta volt terheleses az elso időkben, plusz gyógyszert igy vallanom kellett, mert az elsőtől romlottak az eredmények. Szerintem kérj új vizsgálatot!
7/12 anonim válasza:
Utolsó vagyok:
Gyógyszert is valtanom kellett, nem vallanom :)
8/12 anonim válasza:
En is vekony vagyok es nekem nem hasznalt az xr(en azt szedtem), sot kimondottan es nagyon durvan romlottak az ertekeim. Mindenkeppen kell kontroll, hogy lehessen tudni mi most a helyzet.
9/12 A kérdező kommentje:
Xr helyett milyen gyógyszert kaptál?
Te is szeretnél babát vagy azóta már esetleg sikerült is?
Nálad mennyi ideig tartott a gyógyulás?
2013. máj. 1. 18:45
10/12 anonim válasza:
vékonyaknak most gyakran adják az eucerst, sokaknek bejött akiknek az xr nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!