Tartom a 3as kezelést, de mégsem jön a baba. Mi lehet a baj?
Figyelt kérdés
Nem mondom, h néha nem csábulok el és van úgy h kimarad a mozgás, de igyekszem betartani az előírtakat. Ennek ellenére nem akar összejönni a baba. Mi lehet a következő lépés, ami esetleg minél előbb segítene. Inszemináció? vagy azt csak akkor végeznek, ha minden rendben? IRem is van:(2013. máj. 1. 14:34
11/12 anonim válasza:
A 8-as vagyok. Nem kaptam másik gyógyszert. A doki félt, hogy arra is így reagálok. Ezért most nem szedek semmit. Állítólag mivel az éhgyomri értékem jó, ezt diétával karban lehet tartani. Eddig baba még sehol, tehát kicsit szkeptikus vagyok. Egyébként ahogy más is írta, sokaknak eucreast, vagy competactot adnak, ha az xr nem használ.
12/12 anonim válasza:
Nezesd meg a D3-vitamin szintedet! A legtöbb PCOS-nak alacsony. Én kb. 1 hónapja szedtem napu 10000 egységet, amikor bekopogott a gólya! Bár én ezt egy nőgyógyászati szakkönyvből tudom, olvasd el Szendi Gábor Napfény vitamin című könyvét, nagyon érdekes és megdöbbentő!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!