4 hetes terhes vagyok. Ma nagyon görcsölök, és sajnos megjött a havi, de még csak kicsit van meg. Szerintem ez nem valami jó jel. Várjak amíg elmúlik, vagy már holnap menjek vissza a dokihoz?
Nem értem, miért stresszeltétek a kérdezőt!
Nem riogatni kell, hanem normálisan megírni, hogy sajnos 4 hetesen gyakran előfordul, hogy elmegy a baba. Ha nem csinált volna tesztet, nem is tudta volna, hogy terhes. Ez sok nővel előfordul. Az esetek nagy többségében semmilyen probléma nem marad, nem kell műteni, mert a menstruációval kiürül minden. Ha 4. héten valaki görcsöl meg vérzik, hiába rohangál összevissza, nem segít rajta semmi.
Kérdezőnek: ha legközelebb van ilyen, gyógyszert csak akkor lehet bevenni, ha már bizonyított, hogy nincs meg a baba. +A 6-7. hét előtt nem nagyon érdemes dokihoz meg vérvételre menni, mert bármi lehet.
(Amúgy nekem a 8. héten ment el, és sajnos azt már műteni is kellett. Fel a fejjel, ti már azonnal próbálkozhattok, nekem még várni kell. Legközelebb sikerülni fog. :) Legalábbis nagyon remélem...)
Könnyebb elviselni, ha arra gondolsz, hogy jobb így, mintha később hal meg, amikor már mindene megvan, vagy ha el kell vetetni, mert beteg, pedig él és mondjuk 12 hetes. Vagy netán betegen születik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!